Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ödeme tarihi açıklandı! Bayram ikramiyesi ne kadar oldu

TAKİP ET

Son dakika haberi… Emekliye devlet tarafından ödenen Kurban Bayramı ikramiyeleri için tarih belli oldu. Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri 2-7 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatacak. Peki, bayram ikramiyeleri ne kadar oldu? Kurban Bayramı emekli ikramiyelerine zam var mı?

Reklam
Reklam

2022 Kurban Bayramı emekli Bayram ikramiyeleri için ödeme tarihleri merakla bekleniyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından beklenen açıklama yapıldı Ve nihayet Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri için ödeme günleri açıklandı. Emekliye bayram ikramiyesi ödemeleri Temmuz ayının ilk haftasında yapılacak. Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek 2022? Kurban Bayramı emekli ikramiyelerine zam var mı?
 

2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri 2-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında hesaplara yatacak. Yani Temmuz ayının ilk haftasında, kurban bayramının hemen öncesinde emekli ikramiyeleri için ödemeler başlayacak. Emekli ikramiyesi için emekli vatandaşlarına herhangi bir başvuru yapmasına gerek yok. İkramiyeler doğrudan maaş hesabınıza yatacak.
 

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesine zam var mı?

Emekli vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de Kurban Bayramı ikramiyelerine zaman olacak mı sorusunun yanıtı oldu. Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ve bulmasına ilişkin henüz Devlet'ten yapılan bir açıklama bulunmuyor. Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban bayramında da emekli Bayram ikramiyelerinin 1100 TL olarak hesaplara yatacağı tahmin ediliyor.