Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 9-10-11-12 Temmuz 2022 otoyollar ücretli mi, ücretsiz mi?

TAKİP ET

Kurban Bayramı'na sayılır günler kalırken bayramda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı konusu da araştırılmaya başlandı. Bayramda yola çıkacaklar, memleket ziyareti yapacaklar, tatile gidecekler köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Kurban Bayramı'nda seyahat planı yapanlar köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığını araştırıyor.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı’na sayılır günler kalırken bayramda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı konusu da araştırılmaya başlandı. Bayramda yola çıkacaklar, memleket ziyareti yapacaklar, tatile gidecekler köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Kurban Bayramı’nda seyahat planı yapanlar köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Kurban Bayramı’na doğru geri sayım sürerken artık çok az bir süre kalan bayram için merak edilen pek çok soruya yanıt aranıyor. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığı sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Kurban Bayramı’nda seyahat planı yapanlar bayram boyunca köprü ve otoyolların ücretli mi, yoksa ücretsiz mi olacağını merak ediyor. Peki, Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi 2022? Arife günü köprü ve otoyollar bedava mı? 9-10-11-12 Temmuz 2022 köprü ve otoyollar ücretli mi, ücretsiz mi? İşte detaylar…

Kurban Bayramı’nda Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Mi?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken bayramda köprü ve otoyolların ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağına dair araştırmalar sürüyor. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğu altında olan otoyollar ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişler ücretsiz olmuştu. Yaklaşan Kurban Bayramı’nda ise köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağına dair henüz herhangi bir açıklama gelmedi. 

Hangi Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Oluyor?

Ramazan Bayramı’nda Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olan otoyollar ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişler ücretsiz olmuştu. 2022 Kurban Bayramı için henüz köprü ve otoyolların ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan köprü ve otoyolların ücretli olarak hizmet vermesi bekleniyor.