Kurt Efe'nin babası Kıvanç'ın +18 sahneleri elden ele! Skandal dizi Yakamoz S-245'te deprem! Analar babalar gözlerini kapatıyor

TAKİP ET

Çok kısa bir süre önce eşi Başak Dizer'le ilk çocukları Kurt Efe'yi kucaklarına alan Kıvanç Tatlıtuğ'un, Netflix'te yayınlanan Yakamoz S-245 dizisindeki +18 sevişme sahneleri olay yarattı.

Reklam
Reklam

Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde babalık heyecanını yaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, 2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te sürpriz bir şekilde evlenmişti. O dönem Kıvanç Tatlıtuğ’un annesinin Başak Dizer’i istemediği de iddia edilmişti. 2016 yılından bu yana evli olan ve uzun süredir kendilerinden bebek haberi beklenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, çok kısa bir süre önce ilk çocukları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı. Ancak Kurt Efe’nin doğumu Kıvanç Tatlıtuğ’un, Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-245’teki sevişme sahneleri yüzünden gölgede kaldı. Tatlıtuğ ailesi bu görüntüler yüzünden ufak çaplı bir deprem yaşadı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un +18 o sahneleri…

 

SKANDAL DİZİ S-245


Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin, Netflix’te yayınlanan, Into the Night adlı dizinin uzantısı olan Yakamoz S-245 dizisi gündeme bomba gibi düştü. Kimi çevrelerce beğenilen dizi, kimi çevrelerce yerden yere vuruldu. İzlenme sayısı da beklenenin çok çok altında kalan Yakamoz S-245 dizisi sosyal medyada ise bambaşka bir konuyla gündeme geldi. Kısa bir süre önce baba olan Kıvanç Tatlıtuğ ve yine kısa bir süre önce doğum yapıp anne olan Özge Özpirinçci’nin sevişme sahnesi sosyal medyanın gündemine düşerken, Kıvanç Tatlıtuğ’un böylesi bir sahnede rol alması herkesi şaşkına çevirdi.


7 bölümlük mini bir dizi olan Yakamız S-245 tabi ki en çok Türk kullanıcılar tarafından izlendi. Dizi olumsuz tepkiler de geldi bunlardan biri de Tümamiral Cem Gürdeniz’e aitti. Cem Gürdeniz, yapımı Deniz Kuvvetleri’ne ait sembolleri izinsiz kullanmakla suçladı. Bazı çevrelerde oyunculukları bazı çevrelerde konuyu beğenmedi. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin sevişme sahneleri en çok konuşulan konu oldu.


İkilinin yakınlaştığı bu sahneler bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline gelirken, Özge Özpirinçci’nin daha önce Fi dizisinde ve Salih Bademci’yle rol aldığı filmde de böyle sahneleri olması hatırlatıldı.