Kurtlar Vadisi Abidin ve Deve Tuncay gündemde! Kurtlar Vadisi Deve Tuncay replikleri

TAKİP ET

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde 'Deve Tuncay' lakabıyla hafızlara kazınan Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren oyuncu Osman Wöber'in vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden oyuncunun ölüm haberinin ardından sosyal medyada 'Deve Tuncay' ve 'Abidin' yeniden gündem oldu. Dizinin sevilen karakterleri arasında olan ikilinin replikleri de o dönem büyük ses getirmişti.

Reklam
Reklam

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi’nde ‘Deve Tuncay’ lakabıyla hafızlara kazınan Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren oyuncu Osman Wöber’in vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden oyuncunun ölüm haberinin ardından sosyal medyada ‘Deve Tuncay’ ve ‘Abidin’ yeniden gündem oldu. Dizinin sevilen karakterleri arasında olan ikilinin replikleri de o dönem büyük ses getirmişti. Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren ve geçirdiği kalp kriiz sonucunda hayatını kaybeden oyuncu Osman Wöber’in ölümü sevenlerini yasa boğdu. Wöber’in vefat haberinin ardından hafızalara kazınan Tuncay Kantarcı rolü yeniden gündem oldu. Dizide replikleri çok konuşulan Tuncay Kantarcı ve Abidin bir kez daha sosyal medyanın gündemine yerleşti. 

Osman Wöber Hayatını Kaybetti

Kurtlar Vadisi’nde ‘Deve Tuncay’ lakabıyla hafızalara kazınan Tuncay Kantarcı rolünü üstlenen oyuncu Osman Wöberi geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. 62 yaşında hayata gözlerini yuman Wöber’in acı haberini oyuncu Zafer Algöz duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Algöz, ‘Sevgili arkadaşımız Osman Wöber, ani bir kalp kriziyle veda etmiş diye haber geldi az önce. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun’ ifadelerine yer verdi.

Abidin ve Tuncay Kantarcı Replikleri

Oyuncu Osman Wöber’in vefatının ardından sosyal medyada Kurtlar Vadisi’nin unutulmaz karakterleri arasında yer alan ‘Abidin’ ve ‘Tuncay Kantarcı’ yeniden gündem oldu. Tuncay Kantarcı’ya hayat veren ve ‘Deve Tuncay’ lakabıyla diziye renk katan Osman Wöber’in ölüm haberi tüm sevenlerini yasa boğdu. Dizide Tuncay Kantarcı’nın yardımcısı Abidin, ‘Bulamama lüksümüz yoktur ağabey’ repliğiyle hafızalara kazındı ve çok sevildi. İkilinin sahneleri izleyiciyi ekrana kilitlerken Tuncay Kantarcı’nın ‘Aç adam para kazanır. Açgözlü adam hiçbir şey kazanmaz’, ‘’Çapsızlık yapma, çapsızlığın sırası mı’, ‘Sen mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?’ şeklindeki replikleri izleyicinin hafızasına kazındı.