Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz isminden kötü haber! Hayatını kaybetti

TAKİP ET

Kurtlar Vadisi dizisinde İplikçi Nedim karakteri ile hafızalara kazınan İsmail İncekara'dan kötü haber geldi. Usta oyuncu bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Peki, İsmail İncekara kimdir?

Reklam
Reklam

Kurtlar Vadisi dizisinde İplikçi Nedim karakteriyle hafızalara kazınan, Zincirbozan, Kocan Kadar Konuş, Aliye gibi Yapımlarla da tanınan İsmail İnce İncekara’dan kötü haber geldi. Geniş hayran kitlesi olan oyuncu bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Peki, İsmail İncekara kimdir? Kurtlar Vadisi İplikçi Nedim neden öldü?

Kurtlar Vadisi oyuncusu hayatını kaybetti

Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz gibi ünlü oyuncularla birlikte Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Yahudi asıllı bir tefeciye hayat veren İsmail İncekara sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Kurtlar Vadisi dizisindeki İplikçi Nedim karakteriyle hafızalara kazınan oyuncunun hayatını kaybettiği haberi sevenlerini yasa boğdu. İsmail İncekara, Kurtlar Vadisi dizisinin yanı sıra Deli Yürek; Barda, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar gibi yapımlarda da rol almıştı.

Kurtlar Vadisi İplikçi Nedim neden öldü?

Usta oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile acı haberi duyurdu. Zafer Algöz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli ağabeyim #ismailincekara vefat etmiş. Güne böyle bir haberle başlamak içimize ateş düşürdü. Başımız sağ olsun dostlar." ifadelerine yer verdi.

Kurtlar Vadisi İplikçi Nedim neden öldü sorusu ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı.