Kurtlar Vadisi: Yalnız Kurt ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi yeni bölümleri konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Son dönemlerde oldukça başarılı içeriklerin yayınlandığı ATV şimdi de farklı bir yapım ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda ekranlarda olacak Yalnız Kurt dizisinin ne zaman başlayacağı, konusunun ne olduğu merak ediliyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

ATV’nin yeni dizisi Yalnız Kurt, daha önce Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi unutulmaz yapımlara imza atmış başarılı Osman Sınav tarafından izleyici ile buluşacak. Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı dizinin senaryosunu ise Murat Koca ve Alper Erze yazdı. Dizinin yapımcısı ise Sinegraf Film. 

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerin formatına benzeyen Yalnzı Kurt izleyenlere bu dizileri aratmayacak nitelikte. Bu etkisini de yayınlanan tanıtımları ile göstermişti. 

Yalnız Kurt ne zaman başlayacak?

Tanıtımları ile ses getiren Yalnız Kurt dizisinin kesin yayın tarihi henüz belli olmadı. Dizinin Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutacağı, ülkede gerçekleşen oyunları, ihanetleri, cinayetleri, anarşiyi ve terörü ele alacak. 

Dizide kimler oynuyor?

Dizide Golyat isimli bir küresel gücün neler yaptığına ve buna karşı verilen mücadeleye ışık tutulacak. Dizide ise Cihan Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Hasan Deniz Yaran, Polat Bilgin ve Deniz Evin gibi isimler yer alacak.

Dizinin konusu nedir?

Yalnız Kurt dizisinde ülkemizin yakın tarihine ışık tutulacak. Cinayetler, terör eylemleri, anarşi ve ihanetler yer alacak.