Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? Kuruluş Osman yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

Başrolünü Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy 'un birlikte paylaştığı ekranların efsane tarihi dizileri arasında yerini alan Kuruluş Osman, ATV ekranlarında her hafta yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin 12 Ocak 2022 Çarşamba gününde yayın akışında yer almaması üzerine herkes tarafından acaba '' Kuruluş Osman neden yayınlanmıyor? '', '' Kuruluş Osman yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek? '' gibi soruları akıllara getirdi. İşte detayları..

Reklam
Reklam

Yönetmen koltuğunda başarılı isim Metin Günay 'ın oturduğu ve senaristliğini de Mehmet Bozdağ 'ın yaptığı Kuruluş Osman, oldukça güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile de her hafta seyircisini ekrana kilitlemeyi başarmaktadır. Çaramba akşamlarının vazgeçilmezi olan Kuruluş Osman, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü ise yayın akışında yer almamaktadır ve bu durumda seyirciyi epey bir endişelendirmektedir.

Kuruluş Osman dizisi neden yayınlanmıyor?
Artış göstermeye başlayan Koronavirüs salgını vakaları sebebi ile Kuruluş Osman dizisinin çekimlerinde akmalar yaşanmaya başladı. Bu akşam ATV ekranlarında Kuruluş Osman dizisi yerine Çakallarla Dans 4 adlı sinema filmi gösterilecek. Kuruluş Osman dizisnin yeni bölümü ise 19 Ocak 2022 Çarşamba günü akşamı yayınlanacak.

12 Ocak 2022 Çarşamba günü ATV yayın akışında ne var?
12 Ocak 2022 Çarşamba günü Atv ekranlarının yayın akşında hangi dizi ve programların yayınlanacağı belli oldu. İşte 12 Ocak 2022 Çarşamba günü ATV yayın akışı;
* Saat 08.00 'de Kahvaltı Haberleri
* Saat 10.00 'da Müge Anlı ile Tatlı Sert 
* Saat 13.00 'de ATV Gün Ortası
* Saat 14.00 'de Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 
* Saat 16.20 'de Esra Erol 'da 
* Saat 19.00 'da ATV Ana Haber
* Saat 20.00 'de Çakallarla Dans 4 ( yerli sinema )
* Saat 22.20 'de Aramızdaki Sözler ( yabancı sinema )
* Saat 00.25 'de Çakallarla Dans 4 ( yerli sinema )
* Saat 02.30 'da Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 
* Saat 04.45 'te Bir Zamanlar Çukurova yer alacak.

Kuruluş Osman neden yok? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman ATV ATV 12 Ocak yayın akışı