Kuryenet nedir? Kuryenet ile teslimat adımları nelerdir?

TAKİP ET

Kredi kartı ve benzeri işlemlerin teslimatları kurye şirketleri tarafından yapılmaktadır.Bankacılık işlemlerine dair teslimatlar genellikle Kuryenet üzerinden gerçekleşmektedir.Kuryenet'in ne olduğu araştırılmaktadır. Kuryenet nedir? Kuryenet'in teslimat adımları da merak edilmektedir. Kuryenet'in teslimat adımları nelerdir? Bu haberimizde Kuryenet'in detaylarını sizler için derledik. İşte Kuryenet ile ilgili detaylar...

Reklam
Reklam

Online alışveriş sisteminde kullanılan kargo hizmeti insanların sıklıkla kullandığı bir sistemdir. Hepimizin bildiği gibi kargo hizmeti alışveriş sisteminde alışveriş yapmak daha karlı. Bu çok basit bir alışveriş döngüsüdür, belirttiğiniz adresten, ev ortamınızdan veya istediğiniz her yerde mal alıp taşıyabilirsiniz ve eğlencelidir. Ancak bazı durumlarda alışverişe rağmen ürün numarası hala bilinmiyor. Bu durumda yapmanız gereken tek şey kurye sitesini arayıp gerekli bilgileri vermek ve sorgulama sistemini kullanmaktır. İş günlerinde kolayca erişebileceğiniz bu sistemde müşteri hizmetlerine bağlanmadan sorgulama yapabilirsiniz. Bir konuşma yapmanız gerekiyorsa, müşteri destek hattına da bağlanabilirsiniz. Bu kapsamda Kuryenet ile ilgili detaylar araştırılıyor. Birçok teslimat yapan Kuryenet sisteminin detayları merak edilmektedir. Kuryenet sistemi nedir?

Kuryenet

Takip numarasını öğrenmenin yolu 0 850 755 55 55 çağrı merkezini aramaktır. Bu şekilde kurye numarasını öğrenebilirsiniz. Bununla kurduğunuz iletişim sayesinde, ekspres teslimat konusunda alacağınız bilgilere göre malınızın teslim süresini anlayabilirsiniz. Ayrıca, kurye takip numarasını doğru bir şekilde tanımlayabilmek için kaç haneli olması gerektiğini de bilmeniz gerekir. Kurye numarasının 11 haneli olduğu bilinse de aslında 12 hanedir. Kuryenet, genel olarak bankanın güvenli kart basım ve teslimat sürecinde hizmet veren bir kargo şirketi olarak tanımlanmaktadır. Aynı zamanda, bankanın gerçek zamanlı destek hattı aracılığıyla ekspres şirketin numarasını ve takip numarasını öğrenebileceğiniz iyi bilinmektedir. Hepimizin bildiği gibi birçok banka ile işbirliği yapan kurye firmalarının verdiği nakliye hizmetleri güvenlidir.

Kargo sisteminden ayrı kaldığını da gösteren bir durum olarak görülüyor. Ekspres şirketleri tercih edilen ulaşım sistemini sağladığından, bankalar değerli eşyalar, önemli belgeler ve evraklar için hizmet vermektedir. Aynı zamanda tüm posta taşımacılığı için kullanılabilecek hizmetler sağladıkları da bilinmektedir. Kuryenet, şirket taşıma hizmetlerinin yanı sıra ilk kez barkod tarama sistemi ile taşıma hizmetleri vermektedir. Kurumsal yapısı, sıkı ve disiplinli çalışma sistemi nedeniyle önemli evrakların tek tercih edilen adresi olmuştur. Kargo firması hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermekte, hafta sonu çalışmamaktadır. Bu nedenle normal bir nakliye firması olarak görülmemektedir. Kuryenet sistemine dair bilgiler aşağıda yer alıyor. Kuryenet ile birçok işlem gerçekleşebilmektedir.

Kredi kartı takibi

Kredi kartı kurye takibi kapsamında kullanılan kurye firmaları öne çıkar. Kuryenet ile işbirliği yapan birçok firma bulunmaktadır. Hepimizin bildiği gibi Finansbank ve Ziraat Bankası'ndan sonra Trendyol gibi ünlü alışveriş merkezleri ekspres teslimat sistemi ile çalışıyor. Bahsedilenlere ek olarak bir çok firma ile işbirliği yapan güvenlik sistemi adı verilen bir hizmet de veriyorlar ve iş günü sistemine sahipler. Genel olarak tüm nakliye şirketleri, güvenliği sağlarken bir satın alma işlemini tamamlamak için en önemli süreçlerin doğru bir şekilde yürütülmesini sağlamak için bir sistem sunar. Ancak kredi ve banka kartları açısından tercih edilmesi gereken navlun hizmetleri önemli bir rol oynamakta ve müşterilere güven vermelidir.

Kuryenet şubeden teslimat alma

Kuryenet şubesi tarafından talep edilen mallar için müşteri temsilcisi ile iletişime geçilmesi gerektiği anlaşılmaktadır. 0212 444 93 93 numaralı telefondan kuryenet müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer kargo firmalarının aksine hepimizin bildiği gibi ekspres kargo firmaları şubelerden gönderim yapmamaktadır. Bu firma bir firma sistemi olduğu için hizmet kurye ile verilmektedir. Hepimizin bildiği gibi mallar doğru adrese teslim edilemediğinde adrese teslim şeklinde çalışan personel müşteri ile iletişime geçecektir. Önemli durumlarda ulaşım sistemini sağladıkları için diğer firmalar gibi evin önüne eşya koymak imkansızdır. Aynı zamanda ürünleriniz teslimattan önce cep telefonunuza SMS mesajı gönderecek ve gelen SMS'e göre kargo işleminizi tamamlayacaktır.

Kuryenet ve Trendyol

Kuryenet, Trendyol bünyesinde önemli nakliye hizmetleri sunarak uzun vadeli bir alışveriş sistemi sağlayabilmektedir. Ekspres sistem, Kargonet'e alışverişinizle ilgili hizmetler sunmaktadır.  Sistemde şu adımlar takip edilmektedir;

Trendyol'un siparişinin onaylanması ve sevkiyat sürecinin başlaması.

Trendyol tarafından teslim edilen mallar Kuryenet sistemine aktarılır

Kuryenet ürün numaraları oluşturarak düzenli bir alışveriş sistemi oluşturulur

Trendyol sipariş ekranından Kuryenet ürün numarasını öğrenilir.

Kişisel takip sekmesine girerek sorgulama yaparken 12 haneli kargo numarasını girilmektedir

Ekran, sipariş edilen ürünleri sevkiyat sürecinde anında yansıtır.

Kuryenet'in mal teslimi, oluşturulan fatura üzerinde kişi tarafından tanımlanır.

Yukarıda listelenen işlem adımları  ayrıca genel olarak örnek teşkil eden hizmet döngülerini de vurgulamaktadır. Ayrıca hepimizin bildiği gibi uzun yıllardır güvenilir alışveriş ve nakliye hizmeti veriyorlar. Hepimizin bildiği gibi lojistik açıdan bu güvenli seçeneği kullanarak alışveriş yapmanın bir sakıncası yok. Alışveriş sonrasında belirttiğiniz adrese gelmemeniz durumunda eşyalarınız varışta çevredeki yakınlarınıza teslim edilebilir. İstemezseniz şubeye teslim edilmektedir.

 

Kuryenet Kuryenet kredi kartı takibi Kuryenet nedir?