Kuşum Aydın kimdir, kaç yaşında? Kuşum Aydın gerçek ismi ne? Kuşum Aydın Instagram hesabı nedir?

TAKİP ET

Show TV'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show'un sezon finali bölümünde yer alan Kuşum Aydın'ın hayatı merak konusu oldu. Sezon finali fragmanına damga vuran Kuşum Aydın sürprizi Güldür Güldür Show izleyicisini meraklandırdı. Kuşum Aydın'ın yaşı, memleketi ve özel hayatına dair tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’un sezon finali bölümünde yer alan Kuşum Aydın’ın hayatı merak konusu oldu. Sezon finali fragmanına damga vuran Kuşum Aydın sürprizi Güldür Güldür Show izleyicisini meraklandırdı. Kuşum Aydın’ın yaşı, memleketi ve özel hayatına dair tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Güldür Güldür Show sezon finali konuğu olan şarkıcı Kuşum Aydın hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Programın sezon finaline renk katan şarkıcı hakkında tüm detaylar büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın kaç yaşında? Kuşum Aydın gerçek adı nedir? Kuşum Aydın evli mi? Kuşum Aydın nereli? Kuşum Aydın Instagram hesabı nedir?

Kuşum Aydın Kimdir?

1 Temmuz 1966 yılında İstabul’da dünyaya gelen Türk şarkıcı, söz yazarı ve sunucu Kuşum Aydın’ın asıl adı Muharrem Aydın Uğurlulardır. Kuşum Aydın lakabıyla tanınan sanatçı, 1998 yılında çıkardığı ‘Mutlu Yıllar Kuşum’ isimli albümünün ardından ‘Kuşum Aydın’ lakabını almıştır. Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümü’ne giren daha sonra Tekstil Sanatları Bölümü’ne geçerek buradan mezun olan Aydın Uğurlular, İstanbul Üniversitesi’nde İşletme İktisadı eğitimi aldı. Müzik kariyeri stüdyolarda vokallik yaparak başlayan şarkıcı Aydın, müzikteki kariyerini kulüp sahnelerinde devam ettirdi. Sunuculuğunu yaptığı sabah ve öğle kuşağı programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran sanatçı, sunuculuğunun yanı sıra çıkardığı albümlerle de büyük bir başarı yakaladı. 

Çıkardığı Albümler

-    Aydın Havası

-    Mutlu Yıllar Kuşum

-    Kırmızı Kart

-    Kanki

-    Şeker

-    Pardon Canım Aydın Ben

-    Evlenme

-    Kaymaklı Pasta

-    Moda

-    Doğum Günü Şarkısı

Kuşum Aydın Instagram Hesabı

Şarkıcı Kuşum Aydın’ın Instagram hesabı da meraklıları tarafından araştırılıyor. Sanatçı Instagram'da ‘kusumaydin’ kullanıcı adıyla yer alıyor.