Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'den gündem olan şiddet açıklaması!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'den magazin gündemine bomba gibi düşen bir açıklama geldi. Kısa bir süre önce Sibel Ülker ile dünya evine giren şarkıcı Kutsi'nin eşinden çok konuşulacak açıklamalar geldi. Sibel Ülker'in sosyal medya hesabından yaptığı şiddet açıklaması gündem olurken gözler Kutsi'ye çevrildi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker’den magazin gündemine bomba gibi düşen bir açıklama geldi. Kısa bir süre önce Sibel Ülker ile dünya evine giren şarkıcı Kutsi’nin eşinden çok konuşulacak açıklamalar geldi. Sibel Ülker’in sosyal medya hesabından yaptığı şiddet açıklaması gündem olurken gözler Kutsi’ye çevrildi. Benim Adım Melek dizisinde rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Kutsi, eşinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Kutsi’nin eşi Sibel Ülker’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Sibel Ülker’in çok konuşulan o paylaşımı ve tüm detaylar…

Sessiz Sedasız Evlenmişlerdi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, Benim Adım Melek dizisinin çocuk oyuncusu olan Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile nikah masasına oturmuştu. 7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa ile ilişkisini noktalayan ve Sibel Ülker ile Gaziantep’te sessiz sedasız evlenen Kutsi, sürpriz evlilikle magazin manşetlerinde ilk sıralarda yerini almıştı. Herkesi şaşırtan sürpriz evlilik cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Kutsi’nin eşi Sibel Ülker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şiddete uğradığını iddia etti.

Psikolojik Şiddet Açıklaması

Gaziantep’te sessiz sedasız nikah masasına oturan Kutsi ve Sibel Ülker evliliğinde sorun çıktı. Sibel Ülker’in eşi Kutsi’yi sosyal medyada takipten çıktığı görüldü. Yine sosyal medya hesabı üzerinden eşi Kutsi ile ilgili açıklama yapan Ülker, ‘Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım. Şu an söyleyeceğim tek şey bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerinin altında hiç bilmediğiniz yüzleri var’ ifadelerine yer verdi.