Kuveyt Türk bankasından emekliye yardım geldi! 1000 TL ek ödeme müjdesi duyuruldu!

TAKİP ET

Bankalar rekabete başladı. Müşterileri kendine çekmek için bankalar ödemeler yapmayı vaat ettiler. Kuveyt Türk Bankası tarafından 1000 TL ek ödeme yapılacağını duyurdu. 1000 TL'ye kadar nakit para verileceği duyurulmasıyla kimlerin bu fırsattan yararlanabileceği merak konusu oldu. Promosyon ödemesi olarak bilinen 1000 TL ödemesi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Bankalar emekli vatandaşları müşterisi yapmak için nakit ödemeleri yapmaya başladı. Kuveyt Türk de 3 yıl maaş alma sözüyle 1000 TL vereceğini açıkladı. Promosyon olarak belirtilen ödeme kimlere ve ne zaman ödeneceği de araştırılmaktadır. 

Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerini, Kuveyt Türk Bankası aracılığıyla alan ve promosyon başvurusunda bulunan emekli vatandaşlara 1000 liraya kadar nakit ödeme yapılacağı duyuruldu. Maaşını bankaya taşıyıp 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere “1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 750 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL, 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 1.000 TL” promosyon ödemesi yapılacağı haberi verildi. 

3 gün içinde para hesaplarda 

Vatandaşlar tarafından en merak edilen promosyonların ne zaman hesaplara yatacağına dair açıklama da gecikmeden geldi. Emekli maaşını Kuveyt Türk'e taşıyan müşterilerin maaşlarını en az 1 defa bankadan aldıktan sonra, herhangi bir şubeye giderek promosyon başvurusunda bulunmak mümkün. Başvuru yapılmasından sonra ise 3 gün içinde kişilerin hesaplarına promosyon yatırılmaktadır. 

kuveyt türk promosyon kuveyt türk 1000 TL ödeme kuveyt türk promosyon şartları