KYK borcu olanlar dikkat! Gençlik ve Spor Bakanı'ndan flaş açıklama

TAKİP ET

Son dönemde sık sık gündeme gelen KYK borçları ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan önemli bir açıklama geldi. Son dönemde gündemden düşmeyen konuyla ilgili konuşan Bakan Kasapoğlu, Kabine toplantısını işaret etti ve çalışmaların hazır olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Son dönemde sık sık gündeme gelen KYK borçları ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan önemli bir açıklama geldi. Son dönemde gündemden düşmeyen konuyla ilgili konuşan Bakan Kasapoğlu, Kabine toplantısını işaret etti ve çalışmaların hazır olduğunu söyledi. KYK borçları ile ilgili tüm gelişmeler yakından takip ediliyor. Gençlerin yakından takip ettiği konuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan flaş bir açıklama geldi. Çalışmaların hazır olduğunu söyleyen Kasapoğlu, Kabine toplantısını işaret etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağını aktardı. İşte detaylar…

Bakan Kasapoğlu'ndan KYK Açıklaması

Son günlerde gündemin en üst sıralarında yer alan ve sık sık tartışılan KYK borçları ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan önemli bir açıklama geldi. Gençlerin yakından takip ettiği konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, 'KYK borçları konusunda gençleri mağdur etmeyeceğiz. İlk Kabine sonrası Cumhurbaşkanımız etraflıca konuyu gençlerimizle paylaşacak.' dedi.

KYK Borcu Faizleri Silinecek Mi?

Bakan Kasapoğlu'nun yaptığı açıklamaların ardından 'KYK borcu faizleri silincek mi?' sorularına yanıt aranmaya başlandı. Gençleri hiçbir zaman mağdur etmediklerine vurgu yapan Bakan Kaspoğlu, Bakanlık olarak bu konu üzerinde detaylıca çalıştıklarını söyledi. Gençlerin mutlu olmasına yönelik adımlar atacaklarını söyleyen Kasapoğlu, 'İlk Kabine toplantısı sonrasında sayın Cumhurbaşkaımız etraflıca bu konuyu gençlerimizle paylaşacak.' ifadelerini kullandı. Şimdi gözler önümüzdeki günlerde yapılması beklenen Kabine toplantısına çevrildi.