La Casa De Papel 5. sezon yeni bölümler yayınlandı mı? La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

Netflix'in sevilen dizisi La Casa De Papel 5. sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizinin sevenleri yeni sezonun 2. kısmının ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. La Casa De Papel 5. sezon yeni bölümler yayınlandı mı? La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ne zaman yayınlanacak? Biz de bu haberimizde sizlerle detayları paylaştık. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Netflix dünya çapında milyonlarca insan tarafından izlenen içerikleri yayınlamaya devam ediyor. Birçok ülkede yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan La Casa De Papel isimli İspanyol dizisinin 5. sezonunun ikinci kısmının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki dizinin son sezonunun ikinci kısmı ne zaman başlayacak? İşte konuya ilişkin detaylar…
La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak?
Dünya çapında oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan La Casa De Papel, 5. sezon 2. kısım 3 Aralık tarihinde 5 bölüm olarak yayınlanacak.
Tokyo ölüyor mu?
Dizinin yayınlanan son bölümünde Tokyo, ordunun karşısına tek başına çıkarak mücadele etmişti. Ordunun tamamı Tokyo’yu baskı altına almıştı. Lakin oradan çıkamayacağını düşünen Tokyo üstüne yerleştirdiği 5 el bombasının pimini çekip askerleri etkisiz hale getirmişti. Dolayısıyla Tokyo’nun 2. kısımda yer almayacağı lakin flashbekelrde olması bekleniyor.
Yeni dizi
Başarılı yapımları bünyesinde barındıran Netflix, ana karakterinde La Casa De Papel’in Berlin karakteri yer alacak. Berlin’i ise Pedro Alonso canlandıracak.
 

Netflix LaCasaDePapel 5.Sezon