La Casa de Papel final ne zaman bitiyor? La Casa de Papel Berlin'in dizisi mi çıkacak?

TAKİP ET

Yayınlandığı andan itibaren büyük bir izleyici ve hayran kitlesiyle rekorlara imza atan İspanyol yapımı dizi La Casa de Papel 5. sezon itibariyle ekranlara veda ediyor. Dizi hayranları ise dizinin tam olarak ne zaman biteceğini ve sosyal medyada haberinin yayıldığı Berlin karakterinin dizisinin çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. La Casa de Papel Berlin'in dizisi mi çıkacak? İşte ayrıntılar.

Reklam
Reklam

İspanyol yapımı dizi Netflix’te yayınlanmaya başladığı andan itibaren tüm dünyada izlenme rekorları kırıyor. Büyük bir haran kitlesine sahip olan La Casa de Papel bu yıl son sezonunun kalan bölümlerini de yayınladıktan sonra yayın hayatına veda edecek. Durumun böyle olması hayranlarını büyük bir hüzne boğdu. Fakat diziyle alakalı sosyal medyada yayılan söylentilerle dizinin hayranları bir ihtimal dahilinde de olsa büyük bir heyecan ve sevince kapıldı.

La Casa de Papel daha önce ölen Berlin karakteri hakkında spin-off dizisi çekileceği söylendi. Dizinin hayranları ise yayılan bu söylentiden sonra bu haberin gerçek olup olmadığını araştırmaya başladı. 

La Casa de Papel’in son sezonu ne zaman yayınlanacak? 

Netflix'te 2017’den itibaren yayın hayatına başlayan dizinin o günden bugüne dünyanın en popüler dizileri arasında yer alan La Casa de Papel, artık sona geldi. Dizi, 5 sezonda toplam 41 bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin 5’inci kısmının ilk beş bölümü 3 Eylül 2021 tarihinde izleyicilerle buluşurken son beş bölüm ise 3 Aralık 2021 tarihinde yayına girecek ve dizi o günden sonra yayın hayatına veda edecek. 

La Casa de Papel’in spin-off'u çıkacak mı? 

La Casa de Papel’in vedasına az zaman kala hayranları sevindirecek yeni bir gelişme meydana geldi. Netflix, La Casa de Papel evrenini genişletmeye karar verdi. Yeni dizi için çalışmalara başlandı.

Yeni çıkacak olan dizinin ismi ise “Berlin”. İsminden de anlaşılacağı üzere La Casa de papel’in çok sevilen karakterlerinden biri olan Berlin karakteri hakkında bir dizi olacak. Eni çıkacak dizide, La Casa de Papel dizisinde de olduğu gibi Berlin karakterine Pedro Alonso hayat verecek.

la casa de papel final mi la casa de papel la casa de papel spin-off berlin pedro alonso la casa de papel berlin