La Casa de Papel kostümleri giyip çiftetelli oynadılar! Bursa'dan ilginç görüntüler

TAKİP ET

Bursa'da yapılan bir düğün sonrasında düzenlenen eğlencede La Casa De papel kostümleri giyerek çiftetelli oynayan gençler dikkat çekti. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması ile birlikte La Casa De çiftetelli yorumları yapıldı.

Reklam
Reklam

Bursa’da yapılan düğünün ardından damadın Arkadaşları Eğlence düzenledi. Bursa İnegöl'de meydana gelen olayda düğün sonrası yapılan eğlencelinin konsepti bir hayli ilginç oldu. Damat Recep Bayram’ın arkadaşları, İspanyol yapımı La Casa De papel dizisinden etsinler indikleri kostümleri ile çiftetelli oynadı. Görüntüler sosyal medyada yayınlandıktan sonra binlerce kişi tarafından paylaşıldı.
 

La Casa De çiftetelli

Damat Recep bayramın arkadaşları arkadaşlarına unutulmayacak bir gece yaşatmak için farklı bir organizasyon düzenledi. İspanyol yapımında La Casa De papel gecesinden esinlenen gençler, Dizideki oyuncuların kostümlerini giyerek aynı maskeleri taktı. damadın arkadaşları bu kostümlerle çiftetelli oynayınca sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Görüntüleri binlerce kişi paylaştı

Damadın arkadaşlarının düzenlediği eğlence cep telefonu kameraları ile de kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı olmayı başaran La Casa de çiftetelli görüntüleri binlerce paylaşım ve beğeni aldı.