Lazio Galatasaray maç özeti ve golleri izle | Exxen Lazio GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Türkiye'deki milyonlarca futbol sever UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6. hafta karşılaşması olan Lazio Galatasaray mücadelesine kitlenmiş durumda. Karşılaşma öncesinde insanlar internet üzerinden Lazio Galatasaray maç özeti ve golleri izle terimlerinin sonuçlarını araştırıyor. İşte Exxen Lazio GS youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6. hafta maçında Lazio deplasmanında sezonun en kritik maçına çıkacak olan Galatasaray’da maç öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı. Süper Lig’de hayal kırıklığı yaşamasına rağmen Avrupa’da tam tersine etkileyici bir performans gösteren sarı kırmızılı temsilcimiz İtalya deplasmanında en azından 1 puan alarak doğrudan son 16’ya kalmak istiyor. Futbol severler ise Lazio Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarındaki araştırmalarını yoğunlaştırmış durumda.
Lazio Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 6. haftasında oynanacak olan Lazio Galatasaray karşılaşması 9 Aralık Perşembe TSİ 23.00’te Roma Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek. Ülke puanı adına oldukça önemli olan bu karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 
Lazio Galatasaray Maçına İspanyol Hakem
UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynanacak olan Lazio Galatasaray maçının hakemi açıklandı. UEFA bu karşılaşmada İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande’nin düdük çalacağını duyurdu.
Galatasaray’ın Kamp Kadrosu Açıklandı
Galatasaray’da Lazio maçının kamp kadrosu açıklandı. Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Marcao Teixeira, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Bartuğ Elmaz, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne İtalya’ya götürülen isimler arasında yer aldı.
Cimbom’da  Hedef En Azından Beraberlik
UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubu’nun lideri olan temsilcimiz Galatasaray son maçında zorlu Lazio deplasmanına çıkacak. Gruptan çıkmayı garantileyen sarı kırmızılı takımda hedef en azından 1 puanla sahadan ayrılmak olacak. 
Lazio Galatasaray maçı özeti için tıklayınız

Lazio Galatasaray Lazio GS maç özeti UEFA Avrupa Ligi