Lazio Porto maç özeti ve golleri izle | Exxen Lazio Porto youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Lazio Porto maç özeti ve golleri izle, Exxen Lazio Porto youtube geniş özeti ve maçın golleri, Lazio Porto özet Exxen, Lazio Porto maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turu rövanş mücadelesinde Lazio Porto ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda 2-1 kaybeden Lazio Porto ile evinde oynayacağı karşılaşmada en az iki farklı galip gelerek adını son 16 turuna yazdırmayı amaçlıyor. Öte yandan ilk maçta Dragao Stadı’nda 2-1 kazanarak rövanşa avantajla çıkacak olan Porto ise her türlü beraberlik ve galibiyet durumunda adını üst tura yazdıran takım olacak. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Lazio Porto maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Lazio Porto Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu Play-off maçı olan Lazio Porto maçı bugün TSİ 20.45’te Roma Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Lazio Porto maçında Alman hakem Deniz Aytekin düdük çalacak.
Lazio’da 4 Eksik Var
Avrupa Ligi’nde bu akşam Porto ile evinde kozlarını paylaşacak olan Lazio iki farklı galip gelmesi durumunda son 16 turuna yükselecek. İtalyan ekibinde maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Roma temsilcisinde Acerbi, Pedro, Zaccagni ve Lazzari maç kadrosunda yer almayacak. Yıldız forvet Immobile’nin durumu ise maç saatinde netleşecek.
Porto 2 Eksikle Roma Deplasmanında 
Bu akşam Lazio deplasmanında tur mücadelesi verecek olan Porto her türlü beraberlik ve galibiyet durumunda adını son 16 turuna yazdıracak. Konuk ekipte maç öncesinde 2 eksik bulunuyor. Porto’da Manafa ve Borges Lazio karşısında forma giyemeyecek.
Lazio Porto maçı özeti için tıklayınız

Lazio Porto UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off Lazio Porto özet exxen