Leyla ile Mecnun'dan yeni karar dizi bitti mi? Exxen Leyla ile Mecnun 11.bölüm neden yayınlanmadı? Leyla ile Mecnun yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

Televizyon ekranlarında yoğun ilgi gören Leyla ile Mecnun dizisi yerini EXXEN'de aldı. Bunun üzerine izleyiciler sevilen dizi Leyla ile Mecnun yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. EXXEN platformunda 2 haftadır yeni bölümü yayınlanmayan dizinin 11.bölümü ne zaman yayınlanacak sorusu sıkça sorulmaya başladı. Leyla ile Mecnun 11.bölüm ne zaman? İşte dizi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Dijital platform olan EXXEN'de yayınlanmaya başlayan Leyla ile Mecnun dizisi izleyiciler tarafından yoğun ilgi görmektedir. 3 Eylül tarihine yeni sezonuyla beraber 10 bölüm yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin 11.bölümü ne zaman yayınlanacak ? 

Leyla ile Mecnun ne zaman başladı?

2011 - 2013 yıllarında TRT1 ekranlarında 3 sezon izleyicilerle buluşan dizi Eflatun Film tarafından yapılmıştır. Dizinin bitmesinin ardından izleyiciler konu hakkında sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaya başladı. Bunun üzerine 2021 yılında dijital platform olan EXXEN'de Leyla ile Mecnun dizisinin yayınlanacağı duyuruldu. Türk yapımı olan filmin yeni bölümleri 3 Eylül tarihinde izleyicilerle paylaşıldı. Bilim kurgu, komedi üzerine devam eden dizinin başrollerinde; Ali Altay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant ve Köksal Engür yer almaktadır. 

Leyla ile Mecnun konusu

Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen 2 bebek hastanede yatak azlığından yan yana yatırılır. Bunun üzerine doğar doğmaz yan yana olan bebekler aileler tarafından beşik kertmesi yapılır. Efsane aşıklardan yola çıkılarak da bebeklerin isimleri Leyla ile Mecnun olur. Bunun üzerinden 25 yıl geçmesiyle olaylar da değişiklik olur. 

Leyla ile mecnun ne zaman leyla ile mecnun yeni bölüm ne zaman leyla ile mecnun bitti mi