Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin evlendi! Sürpriz düğün

TAKİP ET

Ekranların sevilen yüzü Leyla Lydia Tuğutlu evlendiğini duyurdu. Sürpriz bir şekilde evlendiğini duyuran güzel oyuncunun magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladığı sırada evlendiğini açıklaması ise sosyal medyada gündem oldu. Evlilik haberi magazin manşetlerinin en üst sıralarına yerleşirken sessiz sedasız evlenen Leyla Lydia Tuğutlu'nun eşi Ceyhun Ergin'in hayatı da merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Ekranların sevilen yüzü Leyla Lydia Tuğutlu evlendiğini duyurdu. Sürpriz bir şekilde evlendiğini duyuran güzel oyuncunun magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladığı sırada evlendiğini açıklaması ise sosyal medyada gündem oldu. Evlilik haberi magazin manşetlerinin en üst sıralarına yerleşirken sessiz sedasız evlenen Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin’in hayatı da merak konusu oldu. 2008 Türkiye güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, evlilik haberiyle gündeme bomba gibi düştü. Sessiz sedasız evlenen güzel oyuncunun evlilik haberini duyurduğu anlar ise gündem oldu. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlarken evlendiğini açıklayan oyuncu, ailesinin büyük bir kısmının Almanya’da olmasından dolayı düğünü orada gerçekleştirdiklerini söyledi. İşte detaylar…

Evlendiğini Açıkladı

2008 Türkiye güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, rol aldığı projelerde hem yeteneği hem de güzelliği ile adından sıkça bahsettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Emirgan’da bir davete katılan güzel oyuncu, magazin muhabirlerinin evlilik sorusuna sürpriz bir yanıt verdi. Kendisine yöneltilen ‘Mutlu bir ilişkiniz var evlilik düşünüyor musunuz?’ sorusuna yanıt veren Leyla Lydia Tuğutlu, ‘Onu da açıklayayım. Biz o işi hallettik. Yurt dışında evlendik. Pandemi öncesinde zaten evlilik teklifi almıştım. Araya pandemi girdi ve çok uzadı. İnsanların çok gözüne sokmak istemedik. Büyük bir düğün benim için çok da önemli değil zaten.’ dedi.

Ceyhun Ergin Kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu’nun evlilik açıklamasının ardından eşi Ceyhun Ergin’in hayatı da merak konusu oldu. Yurt dışında sessiz sedasız evlendiklerini açıklayan güzel oyuncu, ailesinin büyük kısmı Almanya’da olduğu için düğünü de orada yaptıklarını söyledi. Leyla Lydia Tuğutlu’nun hayatını birleştirdiği Ceyhun Ergin, 20 Kasım 1986 doğumludur ve oyuncudur. Ergin, Filinta dizisinde Çelebi Rıza karakterine can vermiştir.