Ligde kötü günler geçiren Beşiktaş zirve yolunda mağlubiyetle devam etti

TAKİP ET

Süper Lig'in 14'üncü hafta maçında Beşiktaş, kendi sahasından Giresunspor'u ağırladı. Sahada 39. dakikada 10 kişi kalan Beşiktaş, maç sonunda sahadan 4-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Reklam
Reklam

Süper Lig’in 14'üncü hafta karşılaşmalarında Giresunspor bugün Beşiktaş'ın konuğu olarak Vodafone Park'a geldi. Zorlu maçta Beşiktaş Giresunspor karşısında 39. dakikada Necip Uysal'ın kırmızı kart görmesi sonrası 10 kişi kalırken, mücadeleyi Giresunspor 4-0 kazandı. 



2021-2022 sezonunda kötü günler geçiren Beşiktaş zirve yolunda 4 haftadır üst üste mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Karadeniz ekibi ise tempolu olarak başladığı maçta, takıma galibiyeti getiren golleri 22'de Diabate, 55'te Balde, 64'de Serginho ve 90'da Champness attı. 


Hem ligde hem de Avrupa'da bir türlü istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta taraftarlar GZT Giresunspor karşılaşmasına çok fazla ilgi göstermedi.  Vodafone Park'ın tribünleri boş kalırken mücadeleyi 5 bine yakın taraftar izledi. Siyah-beyazlı taraftarlar, Giresunspor tarafında atılan her gol sonrası takımına ıslıkla tepki gösterdi. 



Giresunspor karşısında Süper Lig'de üst üste 4'üncü mağlubiyetini alan Beşiktaş, lig sıralamasında 20 puanda kalırken Giresunspor aldığı 3 puanla birlikte 16 puana yükseldi.
 

beşiktaş giresunspor maç sonucu puan durumu