Linç operasyonu sonrası Şahan Gökbakar'dan emniyete teşekkür

TAKİP ET

Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayan orman yangını sonrasında ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma adeta linç yorumları yağmıştı. Şahan Gökbakar, Emniyet Müdürlüğü'ne bu konuda yaptıkları araştırmalar nedeniyle teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz yıl Türkiye'de bazı illerde yaşanan orman yangını felaketi ile ilgili büyük çaba göstermiş ve sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı. Orman yangınları ile ilgili yaptığı paylaşımlar gündemden düşmeyen Şahan Gökbakar, Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayan yangınla ilgili de bir paylaşımda bulundu. Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken birçok sosyal medya kullanıcısı da adeta ünlü komedyeni linç etti.

Emniyetten açıklama geldi

Emniyet Genel Müdürlüğü de bugün Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangını ile ilgili açıklamada bulundu. Emniyetten yapılan açıklamada sosyal medyada suç unsuru içerikli paylaşımda bulunan hesapların tespit edilerek işleme başlanıldığı belirtilirken Şahan kelimesi kullanarak 10723 farklı hesaptan paylaşım yapıldığı ifade edildi. Açıklamada bu hesapların %57'den fazlasının bot olduğu belirtildi.

Şahan Gökbakar'dan emniyete teşekkür

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından Marmaris'te çıkan orman yangını ile ilgili paylaşım da bulunmuş ve helikopterlerin uçakların neden gelmediğini sormuştu. bunun üzerine Şahan Gökbakar için sosyal medyada adeta bir linç kampanyası başlatılmıştı. linç kampanyası sonrasında emniyetin yaptığı çalışmaya Şahan Gökbakar da memnun oldu. sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Şahan Gökbakar, emniyete Titiz çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Gökbakar "Emniyet GM ne bu çirkin trol operasyonunu ortaya çıkardığı için teşekkür ederim" dedi