Litentry (LIT) Coin nedir, projesi ne? LIT Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Litentry coin, kullanıcı olan kişinin diğer zincirlerden kimlikleri toplamasına imkan sağlar ve bir kimlik eşleştirme mekanizması ile kimlik belirleme mekanizmasına sahiptir. Bir bütün olarak herhangi bir merkezi olmayan kimlik etkinliği ile kullanıcı etkinliği veri toplama altyapısından oluşmaktadır. Haberimizin içeriğinde de Litentry coin nedir? Litentry coin projesi nedir? başlıkları altında bilgiler sunacağız..

Reklam
Reklam

Litentry coin, kullanıcı olan kişinin diğer zincirlerden kimlikleri toplamasına imkan sağlar ve bir kimlik eşleştirme mekanizması ile kimlik belirleme mekanizmasına sahiptir. Bir bütün olarak herhangi bir merkezi olmayan kimlik etkinliği ile kullanıcı etkinliği veri toplama altyapısından oluşmaktadır. 

LIT yani Litentry coin nedir? ne işe yarar?
Substrate üzerine inşa edilen Litentry, ‘’ kimliklerin ‘’ merkeziyetsiz olarak aggregate edilmesine imkan sağlamaktadır. Cross – chain işlemler yürüten Litentry projesi ise Polkadot Network ‘ün Parachain ‘i olma yolunda ilerlemektedir. Güvenlik odaklı olan bir proje olduğunu belirten Litentry, kullanan kişiler tarafından gelen hizmet taleplerini ise DID yani decentralized identifiers yolu aracılığı ile işlemektedir.
Litentry Network kullanıcısı olan kişilere süreç boyunca hem merkeziyetsizlik hem de şeffaflık vaatlerinde bulunmaktadır. Proje geliştiricilerine göre de Litentry ağının temelini oluşturan en önemli unsur ise ‘’ gizliliktir. ‘’ litentry projesi, blockchain kullanıcısı olan kişilerin anonim kimliklerini de ihlal etmeme konusunda göstermiş olduğu hassasiyetinin de altını sürekli olarak çiziyor.
LIT, Litentry protokolünün ERC – 20 tabanlı ile BEP – 20 tabanlı bir kripto parasıdır. LIT için gerekli olan en yüksek arz seviyesi 100 milyon olarak belirlenmektedir. LIT ‘in piyasaya arzı yapıldığı anda da dolaşımda tam 18 milyon LIT olacağı belirtilmektedir.
Binance borsası LIT tokeni stake işlemlerinin başlaması ile birlikte 4 Şubat 2021 ‘de Türkiye saati ile tam olarak sabah saat 09.00 ‘da Innivation Zone kapsamı altında listelenmiştir. Bu tarih itibari ile de Binance kullanıcısı olan kişiler LIT ya da BTC paritelerinde, LIT ya da BUSD paritelerinde, LIT ya da USDT paritelerinde işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmektedirler.

Litentry, LIT coin yorumu
Litentry şu anda çok güzel bir şekilde yol almaktadır. Binance destekli olan kripto paralar genel olarak popülaritesi de yüksek oluyor ve günler geçtikçe de çok daha iyi seviyelere ulaşmaktadır. Siz değerli okurlarımız da alt kısımda yer alan yorum bölümünden bu konu hakkında ki görüşlerinizi ve değerli yorumlarınızı bizler ile paylaşabilirsiniz.
Ayrıca şunu da belirtelim ki bu bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir ve kripto paralar her zaman için çok yüksek miktarlarda risk oranlarına sahiptir.

LIT satın alımı nasıl olmaktadır?
Binance borsasına üye olduktan sonra LIT alımlarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Link üzerinde kayıt yaptırdığınız zamanda Binance borsasında tam tamına % 20 indirim hakkı elde etmiş oluyorsunuz. Hadi hiç vakit kaybı yaşamadan siz de Binance borsasında şimdiden yerinizi ayırın.



 

litentry litentry coin nedir lıt coin nedir lıt coin yorumu lıt alım satımı