Little filminin konusu nedir? Little filminin yorumu ve incelemesi

TAKİP ET

Bir komedi filmi olarak yayınlanan Little filminin konusu çok merak edildi. Little filmi hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Bir komedi filmi olarak 2019 yılında vizyona giren Little filmi konusu bakımından çok merak edildi. Little filminde Jordan uzun uğraşlar sonrasında kurduğu teknoloji şirketi ile yaşayıp büyüyen bir kadındır. Şehrin popüler ismi olan Jordan'ın son model arabası, lüks evi, yardımcıları bulunmaktadır. Oldukça popüler olan Jordan her zaman öfkeli ve gaddarca hareketlerde bulunarak kendisini seven kişilerin kendisinden uzaklaşmasına neden olmaktadır. Little filminin geri kalan dakikaları ise Jordan'ın neden bu kadar uyuz bir şekilde davrandığını anlatmaktadır. Jordan, orta okul ve lise yıllarında sınıfın sevilmeyen ve dalga geçilen kişisidir. O dönemler birçok sıkıntı yaşayan Jordan, şimdilerde o yüzden oldukça ciddi ve gaddardır. Jordan böylece eski hayatının acısını yeni hayatından çıkartarak kendisi ile dalga geçen kişilerden öcünü aldığını düşünür. Haksız yere çile çeken kişilerin birisi ise yardımcısı Arpil'dir. Arpil ise her sabah. Little'nin her sabah kahve sıcaklığını ölçer büyük bir titizlikle her derdiyle uğraşır ve bunun yanı sıra şirketin gelişimi içinde bir uygulama üzerinde çalışır. Jordan'ın bu tavırları yetmezmiş gibi filmin yönetmeni Tina Gordon filme bir darbe vurur ve Jordan'ı bir çocuk tarafından lanetler ve günümüze dalga geçilen Jordan'ı getirir. Jardon, hala zengin, kibirli, gaddar ve iticidir ama fiziksel özellikler, arkadaşları tarafından ezildiği yıllara döner. 

Little filminin IMdb puanı 5,5'dir.

Little filminin oyuncuları ve karakterleri

Regina Hall – Jordan Sanders

Issa Rae – April

Marsai Martin – Küçük Jordan

Justin Hartley – Mr. Marshall

Tone Bell – Preston

Mikey Day – Connor

little filming locations little rascals filming locations little italy filming locations little palace filming location shadow and bone little fires everywhere filming location