Lodos nedeniyle uçan çatıdan kızını korumak isteyen anne hayatını kaybetti

TAKİP ET

Esenyurt'ta annesine gitmek için çocuğu ile birlikte evden çıkan Elif Şanver adlı genç kadın lodos sebebiyle uçan çatıdan kızını korumak isterken hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

 İstanbul Esenyurt'ta gerçekleşen acı olayda edinilen bilgilere göre Elif Şanver adlı genç kadın dün etkili olan lodos sırasında kızı ile birlikte annesine gitmek üzere evinden çıktı. Apartmandan çıktığı esnada lodos sebebiyle uçan bir evin çatısı, Şanver'in yürüdüğü yola düştü.
Kızını korumak için kendini siper olan Şanver, çatının altında ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Şanver, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Şanver'in cenazesi Adli Tıp Kurumuna getirilirken gözü yaşlı aile  Şanver'in cenazesin otopsi işlemlerinin ardından teslim aldı.
Elif Şanver'in kayınbiraderi Seyfi Ali Şanver ise acı olayı anlattı "Biz olayı sonradan öğrendik. Hastanede vefat ettikten sonra öğrendik. Çatının düştüğünü fark etmiş. Çocuğunu korumak için üstüne kapanıp vefat ettiğini söylediler bize. Ondan başka bildiğimiz bir şey yok. Bugün de buraya geldik. Evden annesinin yanına gitmek için çıkmış" şeklinde konuştu.


 

 

Esenyurt Lodos