Luiz Gustavo Fenerbahçe'den ayrıldı

TAKİP ET

Yeni sezona yeni teknik direktörle başlamaya hazırlanan Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor. Son günlerde takımda adeta bir yaprak dökümü yaşanırken peş peşe gelen ayrılık haberi spor gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli ekipte bir ayrılık daha yaşandı ve Gustavo'nun yeni sezon öncesi takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yeni sezona yeni teknik direktörle başlamaya hazırlanan Fenerbahçe’de hazırlıklar devam ediyor. Son günlerde takımda adeta bir yaprak dökümü yaşanırken peş peşe gelen ayrılık haberi spor gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli ekipte bir ayrılık daha yaşandı ve Gustavo’nun yeni sezon öncesi takımdan ayrıldığı öğrenildi. Jorge Jesus ile yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Fenerbahçe’de ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni sezon öncesi bazı futbolcuların takımdan ayrıldığı açıklamaları gelirken yapılan transferler ise büyük ses getirdi. Fenerbahçe’de Luiz Gustavo’nun ayrılığını sosyal medyanın gündemine oturdu.

Luiz Gustavo Takımdan Ayrıldı

Son sezonlarda oynadığı futbolla eleştiri alan ve taraftarın gözünden düşen Luiz Gustavo’nun artık Fenerbahçe’nin temposunu kaldıramadığı konuşuluyordu. Takımdan ayrılacağı konuşulan Gustavo’nun transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Brezilyalı yıldızın Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Resmi Açıklama Geldi

Gustavo’nun transferiyle ilgili gözler Fenerbahçe’ye çevrilirken beklenen resmi açıklama da geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, ‘Profesyonel futbol A takımı oyuncularımızdan Luiz Gustavo, Al Nassr Kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncuya sağlık kontrollerinden geçmesi ve süreci tamamlaması adına izin verilmiştir.’ denildi.

97 Karşılaşmada Forma Giydi

2019-2020 sezonunda Marsilya’dan 6 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Fenerbahçe’ye transfer edilen Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo, 97 karşılaşmada Fenerbahçe formasını terletti ve 5 gol, 3 asist ile takımına katkı sağladı.