Mabel Matiz Karakol şarkısı sözleri! Mabel Matiz'in yeni şarkısı ve klibi tepki çekti

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz'in Karakol adlı yeni şarkısının sözleri ve klibi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Şarkıcının 5. solo albümünden yeni tekli Karakol görücüye çıktı. Ancak şarkıyı dinleyenler sosyal medyada adeta ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Mabel Matiz'in yeni şarkısını ve klibini beğenerek sanatçıya destek çıkarken bazıları ise tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz’in Karakol adlı yeni şarkısının sözleri ve klibi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Şarkıcının 5. solo albümünden yeni tekli Karakol görücüye çıktı. Ancak şarkıyı dinleyenler sosyal medyada adeta ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Mabel Matiz’in yeni şarkısını ve klibini beğenerek sanatçıya destek çıkarken bazıları ise tepki gösterdi. Mabel Matiz’in yeni şarkısı ve klibi LGBT vurgusu olması sebebiyle tepki topladı. Matiz’in karakol şarkısının sözleri ve şarkının klibi sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı dinleyiciler sanatçıya destek verdi ve ‘gerçek sanatçı’ yorumunda bulundu. Bazı dinleyiciler ise şarkının klibinde LGBT vurgusu olması nedeniyle sanatçıyı eleştiri yağmuruna tuttu. 

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Mabel Matiz’in yeni şarkısı Karakol, sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Söz konusu şarkının klibinin yönetmen koltuğunda Cenan Çelik otururken stayling ve sanat yönetmenliğini ise Anıl Can üstlendi. Mabel Matiz’in yeni şarkısının sözleri kadar klibi de dikkat çekerken klibin ‘Onur Haftası’nda yayımlanması da dikkatlerden kaçmadı. Sanatçının klibinde LGBT vurgusunun olması ise sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları sanatçıyı överken bazıları ise LGBT vurgusu sebebiyle rahatsız olduklarını söyledi ve tepki gösterdi. Sosyal medyada #MabelMatizHaddiniBil etiketine binlerce yorum geldi. İşte tepki çeken o klipten bazı kareler;

Karakol Şarkısı Sözleri

Her gecemde akşamımda
Tütüyorsun gözlerimde
Her şafakta her güneşte
Sana dair bir şey var işte

Bana verdin bu zehri amma
Dönmem ki şimdi bu yoldan
Yara bere karavana sevmek yok
Dedim ama, kalbim sanki karakolda

Vermedim adını zora koydular
Aşkın mezarını cana koydular
Camlara düşüyor yaşı yedi göğün
Ellerin ellerime niye kapı duvar?

Dağlanıyor gibi gençliğim
Aç şu kapıyı

Kaç zamandır müşkülüm çok
Takılı kaldı can bu dişte
Bekledim durdum dalımda
Yasak elmandım, al ve dişle