Magazin tarihi böyle skandal görmedi Alişan Fahriye Evcen'e abayı yaktı Varol çocukları kaptı çıktı! Burak Özçivit heder oldu

TAKİP ET

Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Buse Varol ve Alişan'dan oluşan akıllara zarar dört kişilik aşk bombası magazin tarihine geçecek cinsten… Magazin gündeminde kendilerine sık sık yer bulan Buse Varol ile Alişan çifti ve Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti bu kez yuva yıkacak bir aşk bombasıyla gündemde.

Reklam
Reklam

Magazin tarihi böyle skandal görmedi Alişan Fahriye Evcen’e abayı yaktı Varol çocukları kaptı çıktı! Burak Özçivit heder oldu... Alişan ve Fahriye Evcen arasındaki büyük aşk skandalını görenler önce yanlış gördüğünü sandı sanmasına ama gerçekleri okuyunca olduğu yerde donakaldı. İşte Alişan ile Fahriye Evcen arasındaki aşk skandalının tün detaylar


 

KANKASI ÖZCAN DENİZ’İN SEVGİLİSİ FAHRİYE’YE…


Prestij Müzik döneminin kankaları Özcan Deniz, Alişan ve Mahsun Kırmızıgül’ün daha sonra araları bozulmuştu neden olduğu bilinmeden. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, sahnelere bile birlikte çıkan bu üçlüden önce Alişan ve Mahsun Kırmızıgül arasında bağlar kopmuştu. Ancak gel zaman git zaman bu üçlü barıştı. Alişan’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatı sonrası yaralarını sarmak için bir araya gelen bu üçlünün arasındaki küslük böylece son bulmuş oldu. Ancak öncesinde ortalık çok karıştı. O karışıklıklardan biri de bir dönem Özcan Deniz’in de aşk yaşadığı şimdilerde Burak Özçivit ile herkesin gıpta ile baktığı bir evlilik yürüten Fahriye Evcen ile Alişan arasında yaşandığı iddia edilen 6 aylık aşk.
İddialara göre Alişan bir Sarıyer’de bir mekanda Fahriye Evcen ile bir dönem 6 aylık bir aşk yaşadığını açıklamıştı. Hatta devamında bu ilişkinin çok kısa sürdüğünü en fazla bir ya da iki kere yemeğe çıktıklarını bunun dışında aralarında bir şeyler yaşanmadığını belirtmişti. Bu sözlerin kısa sürede elden ele yayılması üzerine de Fahriye Evcen yasal yollara başvurmuştu.


 

ÖZCAN TELEFONLARI AÇMADI


Alişan’ın söylediği iddia edilen bu sözler bir yana, aslında Alişan ve Fahriye Evcen hakkında aşk dedikoduları zaten magazin kulislerinde dönüyordu. İddialara göre Alişan, Fahriye Evcen’e abayı fena yakmıştı ve Evcen, Özcan Deniz’den ayrılır ayrılmaz hemen harekete geçmişti. Ancak Fahriye Evcen, Alişan’a asla pas vermemişti. Alişan bu iddialara sonrasında yaptığı açıklamada kendisinin Özcan Deniz’e ulaşmak için aradığını ancak Deniz’in telefonlarına yanıt vermediğini onun yerine yeğeninin telefona çıktığı söylemişti.


‘SADECE EVİNE BIRAKTIM’


Dedikoduların çıkma nedenini açıklayan Alişan Melek Baykal, Güven Hokna ve kendisinin bir yemeğe gittiğini, orada Güven Hokna’nın Fahriye Evcen’i de davet ettiğini yemek sonrası da Fahriye Evcen’i eve bıraktığını belirtmişti. Fahriye Evcen ile aralarında bir şey yaşanmadığını da üstüne basa basa belirtmişti.