Mahkum dizisi Avukat Cemre kimdir? Avukat Cemre karakterini kim canlandırmaktadır? Mahkum Cemre Uysal'ın gerçek ismi, yaşı nedir?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında Aralık ayında yayın hayatına başlayan Mahkum dizinin oyuncuları merak ediliyor. Sevilen dizinin merak edilen karakterlerinden biriside Avukat Cemre Uysal oldu. Peki, Mahkum dizisi Avukat Cemre kimdir? Avukat Cemre karakterini kim canlandırmaktadır? Mahkum Cemre Uysal'ın gerçek ismi, yaşı nedir? İşte merak edilenler...

Reklam
Reklam

Aralık ayında FOX ekranlarında başlayan Mahkum dizisinin karakterlerine kimlerin hayat verdiği merak ediliyor. Yayınlanmaya başladığı günden beri sevilen ve takip edilen dizinin Avukat Cemre Uysal’ın kim olduğu merak ediliyor. İşte merak edilenler... 




Mahkum dizisi Avukat Cemre Uysal kimdir? 

Ankara Hukuk Fakültesi'ni dereceyle bitirmiş, 30'lu yaşlarında, zeki, güzel, çok hırslı ve çalışkan bir avukattır. Yıldızı yüksek bir avukat olmasına rağmen çok başarısızdır. Hukuk bürolarında çaylak avukat olarak işe başlamasının ardından kurumsal hayata ayak uyduramamasından dolayı kovulmuştur. 

Devlet kadrosunda, kimsenin almadığı ya da almaya cesaret edemediği davaları alan bir kamu avukatı olarak çalışmaya başlamıştır. Özellikle de kadın ve çocuk davalarını seçmektedir. 

Motoruyla adliyeden adliyeye koşturmasına rağmen henüz kazanabildiği bir dava bulunmamaktadır. Mahkemede ikna edebildiği bir savcı ya da hakim olmamıştır. Fırat'ın masumiyetini kanıtlayacağı büyük duruşma en büyük davası olacaktır. 


Mahkum dizisi Avukat Cemre Uysal’ı kim canlandırmaktadır? 

Mahkum dizisinde bulunan Avukat Cemre Uysal karakterine daha öncede FOX TV ekranlarında yayınlanmış ve sevilmiş olan “Kadın” dizisinde de “Şirin” karakterine hayat veren "Seray Kaya" canlandırmaktadır. 


Seray Kaya kimdir? 

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 

Oyunculuğa 2012'de "Huzur Sokağı" isimli diziyle başlayan Seray Kaya ''Kocamın Ailesi'' dizisindeki 'Kırmızı Şapkalı Kız' rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Ardından "Gülümse Yeter" dizisinde rol aldı. 

Daha sonra 'Kadın' dizisinde başarıyla canlandırdığı Şirin karakteriyle uluslararası bir başarı yakaladı. İlk sinema filmi "Türkler Geliyor" projesinde Maria karakterine ve ardından "Kuruluş Osman" dizisinde Lena karakterine hayat vermiştir. Şimdi ise Mahkum dizisinde avukat "Cemre" rolüyle izleyenlerin karşısına çıkmaktadır. 



Seray Kaya'nın oynadığı diziler: 

Mahkum-Cemre Uysal/ 2021 

Kuruluş Osman-Lena Hatun 2020-2021 

Kadın-Şirin Sarıkadı/ 2017-2020 

Gülümse Yeter-Gül Özdemir/ 2016 

Kocamın Ailesi-Miray/ 2014-2015 

Huzur Sokağı-Rezzan/ 2012 Seray Kaya'nın oynadığı filmler: 

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı-Maria/2019

fox FOX Fox TV Mahkum Mahkum dizisi Mahkum Avukat Cemre Uysal Mahkum Avukat Cemre Uysal kimdir Avukat Cemre Uysal Avukat Cemre Uysal kimdir Mahkum Avukat Cemre Uysalı kim canlandırmaktadır Seray Kaya Seray Kaya kimdir Seray Kaya hayatı Seray Kaya oynadığı