Mahkum dizisi ne zaman başlıyor? Mahkum dizisi nereden uyarlandı ?

TAKİP ET

Yeni başlayacağı duyurulan Mahkum dizisinin fragmanı yayınlanmasıyla heyecan arttı. Mahkum dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlanması üzerine Mahkum dizisinin hangi diziden uyarlandığı da sıkça sorulan sorular arasında yer aldı. Mahkum dizisi hakkında detaylar haberimizde ..

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşmak için hazırlanan Mahkum dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı. MF yapım tarafından çıkarılan Mahkum dizisinin yeni tanıtım çıkarması da beklenmektedir. Mahkum dizisinin nereden uyarlandığı ise merak konusu oldu. 

Mahkum dizisi hangi diziden uyarlama?

Mahkum dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunda ise Uğraş Güneş yer almaktadır. Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinin konusu ise şu şekildedir; Park Jeong Woo, Seul Merkez Bölge Savcılık Ofisinde bir savcıdır. Bir gün uyanır ve kendini ölüm hücresinde bir hükümlü bulur. Geçici hafıza kaybı yaşayan Jeong Woo, kendisini hapse atmak için ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Süresi dolmadan hafızasını kurtarmak ve adını temizlemek için mücadele ediyor.

Mahkum dizi konusu

Mahkum dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Cumhuriyet Savcısını canlandıran Onur Tuna dizide Fırat Bulut karakterinde yer almaktadır. Fırat Bulut bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur ve hiçbir şey hatırlmadığından neler olduğunun farkına varamaz. Kızını ve eşini öldürmekten yargınlanan Fırat Bulut hayatında nasıl değişiklikler olacak?

Mahkum oyuncuları 

Onur Tuna 

İsmail Hacıoğlu

Seray Kaya

Melike İpek Yalova

Hayal Köseoğlu

Hakan Karsak

Hakan Satılmış

Tugay Mercan

Bülent Seyran

Nihal Koldaş

Bülent Düzgünoğlu

Muharrem Türksever

Mehmet Ulay
Mahkum dizisi hangi kanalda ve ne zaman başlayacak?

İlk tanıtımı yayınlanan Mahkum dizisi aralık ayında ekranlara gelmeye hazırlanırken dizinin FOX TV de yayınlanacağı da belirlendi. 

MAHKUM DİZİSİ TANITIMI

mahkum dizisi ne zaman mahkum dizisi fagmanı mahkum dizisi oyuncu kadrosu mahkum dizisi konusu