Mahkum Dizisi Partner Fanları Uğruna Katledildi!

TAKİP ET

Güney Kore uyarlaması Mahkum dizisinin son bölümlerdeki akıl almaz hataları bir yana dizide fanların partner terörü dizinin kalitesini yerlere düşürdü!

Reklam
Reklam

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Mahkum dizisi kalitesini kaybetti!

Güney Kore uyarlaması dizi ilk bölümleri ile büyük ses getirmişti. Akıl dolu heyecanlı bölümleri ile ilgi uyandıran dizi orjinal senaryodan tamamen çıkar çıkmaz basit akıl almaz hataları ile ilk seyircisini kaçırdı. 

Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu'nun canlandırıdğı Barış karkaterinin çok sempatik bri şekilde canlandırılması sevilmeye başlayınca karkater hatta masum gösterilmeye dahi başlanmıştı.



Ancak 4 kadın cinayeti işleyen bir karaktere hala aşık bir kadın olan Büge karakterinin gösterilmesi dizinin seyircisini kaçırdı. Melike İpek Yalova ve İsmail Hacıoğlu'nu partnerliğinin yarattığı fanların sosyal medyada oldukça aktif olması klasik Türk senaristi hatasını yaptırdı.

Dizide Barış karakteri neredeyse karısını öldürdüğü Savcı Fırat ile dost olmaya ramak kala konumuna getirildi. Ancak dizide ardı ardına kadın cinayetleri işleyen bir karkatere Büge'nin hala çok aşık kıyamayan şekilde gösterilmesi kadın karakterinin bu kadar düşkün gösterilmesi ikilinin aşkını saf olarak göserilmesi mide bulandırdı. Yani bir dizi daha shipçi terörüne kurban gitti..