Mahkum dizisi sezon finali belli oldu! Mahkum dizisi sezon finali ne zaman?

TAKİP ET

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Mahkum dizisinde ikilinin partnerliği izleyiciler tarafından çok beğenildi. Mahkum dizisi ikinci sezon için planlarını yapmaya başladı. Mahkum dizisi sezon finali tarihi belli oldu! İşte detaylar…

Reklam
Reklam

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna partnerliğinin çok sevildiği Mahkum dizisi ikinci sezon için planlarını yapmaya başladı. Başrol oyuncusu Seray Kaya’nın diziye çok erken veda etmesi ile izleyicileri üzen Mahkum dizisi sezonun son bölümlerini çekmeye hazırlanıyor.

Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova’nın oyunculuklarının da çok beğenildiği dizide Talat Bulut’un performansı da oldukça dikkat çekti. Sezonun son bölümlerini çeken Mahkum dizisinin 2 Haziran Perşembe akşamı sezon finali ile ekranda olacağı öğrenildi.

Sezon finaline gidiyor


Ekranda 21 bölüm yayınlanan dizi, 2 Haziran Perşembe akşamı 24. bölüm ile sezon finali yaparak ilk sezonunu tamamlayacak. Oyuncu kadrosunda bulunan bazı isimler yaz ayında da çalışmaya ara vermeyecek. İsmail Hacıoğlu, dizi sezon finali yaptıktan sonra yaz ayında 49 isimli sinema filminin çekimlerine başlayacak.
Sezona iddialı bir giriş yapan Mahkum, izleyicilerin fazlasıyla beğenisi kazanarak reytinglerde birinci oluyordu. Fakat 2 aydır yayınlanan bölümlerinde hikayede oluşan sıkıntılar sebebiyle dizi ciddi şekilde izleyici kaybı yaşadı.

Son zamanlar sezonun başında ki kadar ilgi görmeyen Mahkum dizisinin ikinci sezonda yeniden gücünü eline alacağı tahmin ediliyor. Hikayede yapılacak değişiklikler, oyuncu kadrosuna dahil olacak yeni isimlerle birlikte dizinin ikinci sezona yeniden bomba şekilde giriş yapması bekleniyor.

Onur Tuna'dan gençlere mesaj

Dizide Savcı Fırat karakterine hayat veren Onur Tuna, Okan Üniversiteli öğrencilerinde “ Yılın en başarı erkek oyuncusu” olarak seçildi. Mahkum dizisinde canlandırmış olduğu karakteri ve oyunculuk performansıyla bu ödülün sahibi olan ünlü oyuncu, “Bir iş yapıyoruz, aslında ikna etmeye çalışıyoruz birilerini. İkna edebilmişiz gibi geliyor, bu ödülle beraber. Üniversiteden gelmesi bu ödülün, bizim için çok önemli. Genç arkadaşlar için hep iyi şeyler diliyorum. Hep özgür olmanın yollarını arasınlar. Bilginin, öğrenmenin yanında eğitimin de çok önemli olduğunu unutmasınlar.” Diyerek gençlere mesaj verdi.