Mahkum Paşa kimdir? Paşa gerçek adı nedir? Tugay Mercan kaç yaşındadır? Tugay Mercan hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Mahkum dizi izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosu merak edilirken dizide Paşa karakterini canlandıran Tugay Mercan birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Mahkum Paşa kimdir? Paşa gerçek adı nedir? Tugay Mercan kaç yaşındadır? Tugay Mercan hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

"Innocent Defendant" dizisinden uyarlaması olarak ekranlara gelen Mahkum dizisi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Dizide yaşananlar ekran başındaki izleyiciler tarafından şaşkınlık içerisinde izleniyor. Her hafta yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Mahkum dizisinin oyuncu kadrosu fazlasıyla merak ediliyor. Dizinin büyük ses uyandırmasının ardından araştırılan konular arasında oyuncuları da yerini aldı. İzleyiciler dizi hakkında bilgi almak için araştırma yaparken dizide Paşa rolünü canlandıran Tugay Mercan merak ediliyor. Yetenekli oyuncuyla ilgili gerçekte kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve daha birçok soru merak ediliyor. Peki, Mahkum Paşa kimdir? Paşa gerçek adı nedir? Tugay Mercan kaç yaşındadır? Tugay Mercan hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte merak edilen tüm sorulan cevabı haberimizde…

 

MAHKUM PAŞA KİMDİR?

Başladığı günden beri büyük ses getiren Mahkum dizisi FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Dizi hakkında merak edilenler araştırılırken oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Dizide Paşa karakterini canlandıran Tugay Mercan izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yetenekli oyuncunun kim olduğu, kaç yaşında olduğu, hangi dizilerde rol aldığı merak ediliyor. Mahkum dizisinde rol alan Paşa karakteri, Savcı Fırat Bulut'un koğuş arkadaşlarından biridir. Karakteri, Tugay Mercan canlandırmaktadır.

 

TUGAY MERCAN KİMDİR?

"Innocent Defendant" dizisinden uyarlaması olarak ekranlara gelen Mahkum dizisi birçok kişinin dikkatini çekiyor. İzleyiciler dizi hakkında bilgi almak için araştırma yaparken dizide Paşa rolünü canlandıran Tugay Mercan merak ediliyor. Yetenekli oyuncuyla ilgili gerçekte kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve daha birçok soru araştırılıyor. Mahkum dizisinde rol alan Paşa karakteri, Savcı Fırat Bulut'un koğuş arkadaşlarından biridir. Gerçek adı Tugay Mercan olan oyuncu karakteriyle izleyicileri meraklandırıyor. 

Tugay Mercan, 10 Aralık 1982 yılında dünyaya gelmiştir ve 39 yaşındadır. Tugay Mercan, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Haliç Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk okudu. Konservatuvarda öğrenci olduğu yıllarda Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyunculuk yapmaya başladı. Mezun olduktan sonra da bu kurumda çalışmaya devam etti.

 

Rol aldığı tiyatro oyunları

Külhanbeyi Operası : Ülkü Ayvaz - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2011

Aklı Havada (oyun) : Ahmet Önel - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2010

Gül'e Ağıt : Deniz Altun - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2009

Tersine Dünya : Orhan Kemal - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2007

Günün Adamı : Haldun Taner - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2006

 

Rol aldığı dizi ve filmler

İmkansız - 2021- FOX TV

Menajerimi Ara - Kendisi - 2021 Star TV

Azize - 2019 Kanal D

Kızım - Uğur Adıgüzel 2018-2019 TV8

Muhteşem Yüzyıl Kösem - Sultan İbrahim - 2017 - Fox TV

Asla Vazgeçmem Nihat Durak - Cahit 2015 Show TV

A.Ş.K. : Faruk Turgut - Orhan - 2013 - Kanal D

Tatar Ramazan : Cevdet Mercan - 2013 - Atv

Kayıp Şehir : Cevdet Mercan - İsmail - 2012 - Kanal D

Suskunlar : Umur Turagay - Zeki(Yanık) - 2012 - Show TV

Es-Es : Bahadır İnce - Okan - 2009 - Atv

Kollama : Ömer Gökhan Erkut\Cem Akyoldaş - 2008 - STV

 

Filmografi

15/07 Şafak Vakti

Mahkum dizisi paşa kim mahkum paşa gerçek adı nedir Tugay Mercan kimdir Tugay Mercan dizi ve filmleri