Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya kırmızı bikinisiyle sere serpe uzandı, sosyal medyayı kasıp kavurdu

TAKİP ET

Mahkum dizisinde gösterdiği başarılı performansla sonrasında son dönemlerin gözde oyuncuları arasına giren Seray Kaya, Yoğun geçen sezonun ardından tatilde yorgunluk atıyor. Başarılı oyunculuğu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor. Seray Kaya kırmızı bikinisiyle yaptığı paylaşımla resmen sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Reklam
Reklam

Kadın dizisindeki performansı sonrasında kuruluş Osman dizisi ile de iyi bir çıkış yakalayan Seray Kaya geçtiğimiz sezon yer aldığı Mahkum dizisindeki oyunculuğu ile adeta kariyerinde zirveye ulaştı. Mahkum dizisinden sezon sonuna doğru anlaşan Seray Kaya yeni sezon için anlaşmasını çoktan yaptı. Tüm işlerini toparladıktan sonra sezonun yorgunluğunu atmak için tatile çıkan güzel oyuncu sosyal medya hesabından tatil pozlarını da paylaşmayı ihmal etmedi. Doğal güzelliği ile her zaman çok konuşulan Seray Kaya kırmızı bikinili pozları ile de sosyal medyayı kasıp kavurdu.
 

Mahkum dizisinde hayran kitlesini genişletti

Seray Kaya, ilk oyunculuk deneyimini yaşadı Kocamın Ailesi dizisinden sonra kadın ve kuruluş Osman dizileri ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Son olarak Mahkum dizisinde başrol oynayan Seray Kaya adeta kariyerinin Doruk noktasına ulaştı. Sezon finaline Doğru diziden ayrılan güzel oyuncu şu sıralar tatilde yorgunluk atıyor. Yeni sezon öncesi enerji depolamak isteyen Seray Kaya Güneşin ve denizin tadını çıkarırken bir yandan da sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı sürdürüyor.


 

Kırmızı bikinili pozları ile kasıp kavurdu

31 yaşındaki Seray Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Tatil sezonunu açan ve yorgunluk atan Seray Kaya kırmızı bikinili pozları ile adeta sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Seray Kaya için hayranları doğal güzellik yorumunu yaparken özellikle bikinili pozlarını beğeni yağması da dikkatlerden kaçmadı.
 

İstismara uğradığını açıklamıştı

Genç oyuncu Seray Kaya daha önce Instagram hesabından bir paylaşım yapmış ve Arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını açıklamıştı. Güzel oyuncunun bu açıklaması uzun süre boyunca konuşulmuş hayranları ve takipçileri ise sosyal medya üzerinden destek vermişti.