Mahkumdan sonra yeni projesiyle de çok konuşulacak! İsmail Hacıoğlu'ndan yeni proje!

TAKİP ET

Perşembe akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Mahkum dizisi, izleyicilerin heyecanla beklediği ve sezonun en ilgi çekici yapımları arasında bulunuyor. Mahkum dizisinde Barış karakterine hayat veren başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, performansı ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı. İsmail Hacıoğlu, yeni projesiyle de çok konuşulacak. İşte tüm detaylar…

Reklam
Reklam

İşlenen konusu ile fazlasıyla dikkat çekici olan Mahkum dizisinde yer alan İsmail Hacıoğlu, canlandırdığı Barış karakteri ile izleyenleri oldukça etkiledi. Dizinin hem konusu hem de kadrosunda yer alan isimlerin oyunculuk performansları büyük ilgi çekti.

Yer aldığı her projede olduğu gibi Mahkum dizinde de izleyenleri kendisine hayran bırakan İsmail Hacıoğlu seyircileri ekrana kilitliyor. Dizide travmatik kişiliğe sahip olan Barış karakterine hayat veren başarılı oyuncu, rolünü o kadar güzel oynuyor ki seyirciler heyecanla ekrana kilitleniyor.

Özellikle son zamanlarda fazlasıyla teklifler alan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, yapımcıların adeta aranan ismi oldu. Mahkum dizisi ile birlikte kariyerinde adeta sıçrama yaşayan Hacıoğlu, yaz dönemini dinlenerek geçirmek yerine çalışmaya devam etmeyi tercih ediyor.
İkinci sezonda da Mahkum dizisinin devam edeceği ve final yapmayacağı biliniyor. Mahkum dizisi severler, ikinci sezonda da diziyi izleyebilecekler. Dizi sezon finaline yaklaşırken, Hacıoğlu’nun yaz sezonunda da çalışmaya devam edeceği öğrenildi.

Mahkum dizisi 2 Haziran Perşembe akşamı sezon finali bölümü ile ekranda olacak. Dizinin sezon finaline girmesi ile birlikte Hacıoğlu, yeni projesi için hazırlıklara başlayacak. İsmail Hacıoğlu, “49” isimli bir sinema filminde yer alacak. Başarılı oyuncu, Hatay sınırlarında çekilecek film için ekibe dahil olacak.

Film, DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesinin ardından Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda rehin alınan 49 kişinin konusu üzerine olacak. Bu sebepten dolayı film çekimleri Hatay sınırında olacak. Aksiyonu oldukça yüksek olacak ve gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde İsmail Hacıoğlu’nun yanı sıra Kerem Alışık, Doğukan Polar ve Saadet Işıl Aksoy gibi başarılı isimler yer alıyor.