Mahsun Kırmızıgül Bodrum konseri yarıda kaldı! Bir sahneden indirilme vakası daha

TAKİP ET

Mahsun Kırmızıgül Bodrum konseri ile 16 yıl aradan sonra Dün akşam ilk kez sahneye çıktı. Ancak Mahsun Kırmızıgül'ün Bodrum konserinde canlı müzik yapmasının önüne geçildi. Müzik yasağının başlamasıyla birlikte şarkılarını mikrofonsuz seslendiren ünlü şarkıcı, yakın zamanda bu konunun çözüme kavuşmasını dilediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Mahsun Kırmızıgül Bodrum konseri ile yıllar sonra müzikseverlerle buluştu 16 yıl aradan sonra ilk kez bir konser için sahneye çıkan ünlü şarkıcının konseri yarıda kaldı. Bodrum Yalıkavak'ta yapılan konser sırasında müzik yasağının başlamasıyla birlikte Mahsun Kırmızıgül'ün müziği kesilirken Ünlü şarkıcı da sevenlerini mağdur etmemek için şarkılarının mikrofonsuz seslendirmeyi tercih etti.

Polis müziğin kesilmesini istiyor

53 yaşındaki Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül 16 yıl aranın ardından Dün Bodrum Yalıkavak'ta konser verdi. Ancak müzik yasağının başlaması ile birlikte ünlü sanatçının canlı müzik yapması polis tarafından engellendi ve müzik kapatıldı. Mahsun Kırmızıgül dev Bodrum konserine şarkılarını mikrofonsuz okuyarak devam etti. Ünlü şarkıcı aynı zamanda açıklaması da yaparak bu akşam hiç kimseden ücret alınmayacağını ve hepsinin kendi misafiri olduğunu söyledi.

Engeller çıksa da yıkılmadık ayaktayız

Bodrum Yalıkavak'ta 16 yıl sonra ilk kez sahne aldığını belirten Mahsun Kırmızıgül yaşanan olaylarla ilgili 4 kutlamalarda bulundu. Izleyicilere saygısından dolayı sahneye çıktığını belirten Mahsun Kırmızıgül sanata ve sanatçıya yazık edildiğini belirterek en kısa sürede bu sorunun çözülmesi gerektiğini söyledi. Mahsun Kırmızıgül'ün konser verdiği mekanın işletmecisi Şefik Öztek de o anları sosyal medya hesabından paylaşarak "Bürokratik engeller çıksa da karşımıza, yıkılmadık ayaktayız." notunu düştü.