Mahsun Kırmızıgül'e eşi Ece Binay'dan ikinci hamle!

TAKİP ET

Evliliğinde zor günler geçiren ve aldatma iddialarıyla gündeme gelen Mahsun Kırmızıgül'e eşi Ece Binay'dan ikinci hamle gecikmedi. Ece Binay önce sosyal medya hesabından Kırmızıgül soyadını silmişti, şimdiyse boşanmak için ilk adımı attığı iddialarıyla gündeme geldi.

Reklam
Reklam

2016 yılında Amerika’da dünya evine giren çift, evliliklerinde sona yaklaştı. Geçtiğimiz 
hafta genç bir kadınla yakınlaştığı görüntüler ortaya çıkan Mahsun Kırmızıgül konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Avukat eşi Ece Binay’ın sosyal medya hesabından Kırmızıgül soyadını silmesi ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Ece Binay’ın şimdiyse kızının eğitimi için bulunduğu Amerika’dan apar topar Türkiye’ye geldiği ve hukuki işlemler için mahkemeye başvurduğu iddia edildi.

Ortaya çıkan görüntüler sonrası Kırmızıgül’ün, avukat eşine ihanet ettiği konuşulmuştu. Boşanmak için mahkemeye başvuran Ece Binay’ın yakın çevresine, "Evlilikler çok dikkatli yaşanmalı. Böyle durumlara sebep verilmemeli.” diyen Binay’ın, "Bu haberlerin çıkması bile boşanmak için sebep zaten. O yüzden boşanıyorum" dediği öğrenildi. Olayın şaşkınlığını hala atamadığını belirten Ece Binay, 6 yaşındaki kızları Lavin için hassas bir süreç içerisinde olduklarını belirtti.

mahsun kırmızıgül ece binay mahsun kırmızıgül boşanıyor