Maltepe Belediyesi hangi partide? Maltepe belediye başkanı kim? Son dakika rüşvet operasyonu

TAKİP ET

Maltepe Belediyesi son dakika rüşvet operasyonu gündeme bomba gibi düştü. İstanbul'da herkesin Uğrak yeri olan Maltepe ilçesinin Belediyesi'nde rüşvet operasyonu başlatıldı. Operasyon sonrasında ise Maltepe Belediyesi hangi partide sorusu gündeme geldi. Peki, Maltepe Belediyesi hangi partide? Maltepe belediye başkanı kim?

Reklam
Reklam

Son dakika haberi: Maltepe Belediyesi üst yönetimde görevli kişiler ve zabıta personelinin de aralarında bulunduğu 10 kamu görevlisi toplam 18 şüpheli hakkında rüşvet operasyonu başlatıldı. Operasyonun örgütlü olarak rüşvet almak, vermek ve aracılık etmek ile resmi belgede sahtecilik suçlarından düzenlendiği öğrenildi. Haber sonrasında Maltepe Belediyesi hangi partide sorusu gündeme geldi? Peki, Maltepe Belediyesi hangi partide? Maltepe belediye başkanı kim?
 

Maltepe Belediyesi hangi partide 2022?

İstanbul'un en sevilen popüler ilçelerinden biri olan Maltepe bugün rüşvet operasyonu ile gündemde. Maltepe Belediyesi hangi partide sorusunun yanıtı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Maltepe Belediyesi şu anda Cumhuriyet Halk Partisi'nde…
 

Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç kimdir, kaç yaşında?

CHP'li Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç hakkında detaylar da merak ediliyor. Ali Kılıç Tunceli Pülümür’de 1964 yılında dünyaya gelmiştir. 1980 yılında yurt dışına çıkan Ali Kılıç, Almanya'da eğitimini tamamlamış ve bir yandan da gazetecilik yapmaya başlamıştır. Türkiye'de bir gazetenin minik temsilciliğini yapan Ali Kılıç, Afganistan, Romanya ve Yugoslavya da gerçekleşen savaşları gazeteci olarak takip etmiştir. Ali Kılıç aynı zamanda Avrupa Alevi birlikleri Federasyonu genel başkanlık görevini de yürütmüştür. Ardından Türk-Alman Dostluk Federasyonu kurucu genel başkanı olan Ali Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi'nden siyasete atılmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi'nde 1. bölge milletvekili adayı, Parti meclis üyesi, Merkez Yürütme Kurulu üyesi ve genel başkan danışmanlığı görevini yürüten Ali Kılıç, yurtdışı örgütlenme koordinatörlüğü görevini üstlenmiştir. 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Maltepe belediye başkan adayı olan Ali Kılıç seçilmiş ve Belediye Başkanlığı görevine getirilmiştir.