Maltepe'de gözü dönen öfkeli koca eşini vurduktan sonra intihara kalkıştı!

TAKİP ET

İstanbul'un Maltepe ilçesinde 38 yaşındaki Özal Toraman ile eşi Azerbaycan uyruklu Cemile Toraman çifti ikiz kız çocukları ile birlikte yedi katlı bir binanın dördüncü katında yaşıyorlardı.



İddialara göre tersanede çalışan Özal Toraman ile ebe olarak görev yapan Cemile Toraman arasında geçtiğimiz gün saat 16.00 gözü dönen adam, ikiz çocuklarını odalarına kilitledikten sonra evde bulundurduğu silahla eşini vurarak öldürdü. Cemile Toraman, vücuduna aldığı kurşunla birlikte kanlar içinde yere yığılırken, Özal Toraman bu kez silahı başına dayadı ve intihara kalkıştı. 



Komşular, evden gelen silah seslerini duyduktan sonra durumu hemen 112 Acil Yardım Hattı'na bildirdiler. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri ağır yaralı oldukları anlaşılan Toraman çiftini ambulanslara alarak hastaneye kaldırdılar. 



Hastanede tedavi altına alınan Toraman çiftinin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, haberi alan çiftin yakınları eve geldiler. Polis ekipleri ise, olayın inceleme çalışmaları için çiftin yakınlarının ifadelerine başvurdu.

 

maltepe özal toraman cemile toraman silahlı saldırı