Maltepe'de İETT otobüs kazası

TAKİP ET

Maltepe'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir İETT otobüsü durakta yolcu almak için bekleyen yolcu minibüsüne çaparken yaşanılan kazada 5 yolcu yaralandı.

Reklam
Reklam

Maltepe D-100 karayolu yan yol üzerinde gerçekleşen kazada edinilen bilgilere göre  direksiyon hakimiyetini kaybeden bir İETT otobüsü,o anlarda durakta yolcu almak için bekleyen minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs park halinde bulunan başka bir araca çarparak durabildi. Geçekleşen zincirleme kazada minibüs içerisinde bulunan 5 yolcu yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İETT otobüsü Yolcu minibüsüne çarptı
İhbar sebebiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan vatandaşlara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra yaralılar en yakın hastaneye kaldırıldılar.Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlattı. Kaza esnasında minibüste bulunan yolculardan Şahin Tuna, “Minibüs yolcu beklerken İETT aracı arkadan sert bir şekilde çarptı. Sonrasını hatırlamıyorum. Yerden zor kalktım. Sanırım üzerime birileri düştü. Biraz ağrım var. Can kaybı olmasa da yaralananlar oldu” diye konuştu.  


 

Kaza maltepe