Mamoru Türkiye'de: Küresel Borsa, Türkiye Operasyonuna Başladı

TAKİP ET

Milyonlarca kripto para yatırımcısının bulunduğu Türkiye, küresel kripto para şirketlerinin ilgi odağında. Türkiye'de faaliyetlerine başladığını duyuran son borsa Mamoru oldu.

Reklam
Reklam

Milyonlarca kripto para yatırımcısının bulunduğu Türkiye, küresel kripto para şirketlerinin ilgi odağında. Türkiye’de faaliyetlerine başladığını duyuran son borsa Mamoru oldu.

Finansal varlık yönetimi alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Mamoru, blokzinciri çözümlerinde hem halka açık hem de özel blokzincirlerinde, kurumsal şirketlere hizmet veren bir yapıda. Dünya çapında 15’in üzerinde noktada hizmet veren Mamoru grubu ABD, Kanada ve Brezilya gibi ülkelerde de lisans sürecine devam ediyor. 100 milyon doların üzerinde finansal varlığı yöneten Mamoru, kripto para borsası ile yatırımcılara üst düzey bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ethereum ve Bitcoin’in yanı sıra Litecoin, Polkadot, Ada coin gibi kripto paralarda TL üzerinden işlem yapmayı sağlayan borsada Uniswap, EOS ve Dogecoin de listeleniyor. ABD dolarına endeksli sabit coin’lerde ise, Mamoru USDT ve USDC’yi destekliyor.

Hızlı para çekme ve yatırma işlemleri

Kripto para yatırımcıları için sıfır komisyonla alım satım şansı sunan Mamoru, özellikle yüksek işlem hacmine sahip kişiler için öne çıkıyor. Kripto varlıkların güncel fiyat grafiklerine ulaşılabilen borsada alım satım yapmak isteyenler için sıfır komisyon avantajı ilgi görüyor. Güvenilir kripto para borsasında, hesap cüzdan adresi üzerinden para çekme ve para yatırma işlemleri çok kısa süre içinde gerçekleşiyor. Blokzinciri altyapısının merkeziyetsiz yaklaşımı ile geliştirilmiş platform, üst düzey şifrelemeye sahip. Tüm kripto varlıkların güvence altına alındığı Mamoru, bu anlamda kurumsal yatırımcıların da kripto para konusundaki tercihi. Kripto para borsası, DDOS saldırılarına karşı korumalı bir altyapıya sahip olmasına ek olarak, aynı zamanda piyasanın en yoğun olduğu anlarda bile hızlı işlem ayrıcalığı sunuyor.

7/24 müşteri desteği

Kullanıcı deneyimini en üst seviyede tutmayı hedefleyen Mamoru, borsa kullanıcılarının günün her anında ulaşabildiği bir müşteri destek birimine de sahip. Web ve mobil platform üzerinden iletişim kurabileceğiniz destek birimine para çekme ve yatırma, hesap işlemleri ve diğer konularla ilgili anında ulaşabilir, geri bildirim alabilirsiniz. Mamoru ekibi aynı zamanda Telegram ve Discord kanalları üzerinden de anında erişim sağlanabilen bir destek sunuyor.

Günlük 100 Bitcoin ve 2 milyon TL’ye varan bir çekim limiti sunan Mamoru, bir kripto para borsasında beklenen tüm özellikleri sunuyor. Mamoru, sade arayüze sahip mobil uygulamasıyla da tercih ediliyor. iPhone ve Android telefon sahipleri için Mamoru kripto para borsası uygulaması, App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebilir. Bulunduğunuz her yerden, günün her anı komisyonsuz kripto para alım satımı için tercih edebileceğiniz uygulama, şimdiden birçok Türk kripto para yatırımcısının tercihi oldu.