Manchester United Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna almak istiyor!

TAKİP ET

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United, Inter'de forma giyen başarılı futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna almak istiyor.

Reklam
Reklam

Premier Lig’de bu sezon zirve yarışında geride kalan Manchester United, yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Ole Gunnar Solskjaer’ın yerine takımı devralan ve sezon sonunda danışman rolüne geçecek Ralf Rangnick yeni sezonda takımın kadrosunda kimlerin yer alacağını da belirliyor. Manchester United’in yeni sezon transfer listesinde 2020/21 sezonu Milan'da tamamlayan ve sezon başında Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu'da yer almaktadır. Hakan Çalhanoğlu için Inter’e teklif yapmaya hazırlandığı belirtilen Manchester United’ın Hakan Çalhanoğlu için 18-20 milyon Euro önerebileceği ifade edildi. Inter ise 30 minyon Euro’nun altında gelen teklifleri değerlendirmeye almayacağı belirtildi. 
Inter formasıyla bu sezon 31 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu 6 gol atarken 9 ‘da asist kaydetti. İtalya Serie A’da dün oynanan maçta Genoa’yla 0-0 berabere kalan Inter ilk sıraya yükselme şansını kaybederek ligde topladığı 55 puanla ikinci sırada yer aldı. 

Manchester United Hakan Çalhanoğlu Inter