Manken ve sunucu Çağla Şikel'den ''Victoria's Secret'' açıklaması

TAKİP ET

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, katıldığı bir davette gazetecilerin sorularına cevap verdi. Çağla Şikel'den beklenen ''Victoria's Secret'' açıklaması da geldi.

Reklam
Reklam

Podyumların ve ekranların sevilen isimlerinden manken ve sunucu Çağla Şikel, önceki gün katıldığı bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Emre Altuğ ile evliliğinden iki oğlu olan Çağla Şikel, nasıl bu kadar genç ve fit kaldığının yanı sıra  ''Victoria's Secret'' açıklaması ile de dikkatleri üzerinde topladı.
Mankenlik kariyerinin yanısıra Fox TV ekranlarında sabah programı sunan Çağla şikel, katıldığı bir davette magazin basının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan güzel oyuncunun bu evlilikten kuzey ve uzay adını verdiği iki oğlu bulunuyor. Çocukları ile arasının çok iyi olduğunu söyleyen Çağla Şikel, özellikle büyük oğlu Kuzey’in yakışıklılığını babasından aldığını dile getirdi. Çağla Şikel Victoria's Secret açıklaması ile de dikkatleri üzerine çekti.
 

Önceliği çocukları

Emre Altuğ ile ayrıldıktan sonra hiç kimseye ile ilişkisi olmayan Çağla Şikel Hayatının birinin olmamasının boşluğunu yaşamadığını söyledi. Hem fit görüntüsü hem de aşk hayatı ile ilgili magazin basınına konuşan Çağla Şikel, önceliğinin çocukları olduğunu bu nedenle aşkından zaman kendisi için ikinci planda olduğunu dile getirdi. 43 yaşında olmasına rağmen hala podyumların aranan isimlerinden biri olan güzel manken, "Aşka hazır olmak ya olmamak diye bir şey yok ama benim önceliğim ailem, sonra işim. Bu araya sıkışabilecek birileri olduğu zaman kendine yer edecektir. 'Böyle bir boşluk var, gelsin oraya puzzle gibi oraya otursun, vay orası boş' falan öyle bir şey yok. Öncelik çocuklarım ve onların mutluluğu" dedi.


 

Victoria Secret açıklaması

Basın mensupları güzel manken Çağla Şikel'e aklında kalan bir şey olup olmadığını da sordu. Çağla Şikel hakkında son günlerde Cennet Mahallesi dizisinde yer alması nedeniyle Victoria’s Secret defilelerinde çıkamadığı yönünde iddialar vardı. Kendisine böyle bir teklifin gelmediğini belirten Çağla Şikel, Cennet Mahallesi dizisinin hayatında çok değerli ve önemli bir yerde olduğunu dile getirdi. Çağla Şikel açıklamasının devamında, “Bana böyle bir teklif gelmedi, Cennet Mahallesi hayatımda özel ve önemli bir yerde. Aynı anda böyle bir teklif gelseydi; Türker ağabeye gidip, ‘Beni azad eder misin? Bir iki podyuma çıkıp yürüyüp geleceğim” derdim, herhalde değerlendirirdim. Her şeyin bir dönemi vardır, o dönem olsaydı olurdu. Bunun için bir girişimim olmadı. Ben Türkiye’de o ayarda yapılan en iyi defilelere çıkmış, yürümüş iyi bir modelim. Aklımda kalan içimde ukde kalan bir şey yok ” dedi.