Mansur Yavaş sahneye çıktı Tan Taşçı ile karşılıklı Ankara havası oynadı

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dün akşam yapılan 110 projeyi tanıtım töreninde görüntüleri ile sosyal medyaya damga vurdu. Tan Taşçı konseri sırasında sahneye çıkan Mansur Yavaş, Ünlü şarkıcı ile karşılıklı Ankara havası oynadı. Sosyal medyada viral olan görüntüler kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Reklam
Reklam

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 110 projeyi tanıtım töreni dün gece gerçekleşti. Turan'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşma yaptı. Hemen ardından dan Ünlü şarkıcı Tan Taşçı sahneye çıktı. Tan konseri ile alanda bulunan izleyiciler coşarken Mansur Yavaş'ın sahneye çıkarak oyun havası oynaması sosyal medyada viral oldu.

Ankara havasında döktürdü

2019 seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Mansur Yavaş, dün akşam Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen törende 110 projenin temel atma açılış ve tanıtımını yaptı. Tanıtımda Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaptı. Konuşmaların ardından da şarkıcı Tan Taşçı sahneye çıktı. Tan Taşçı ve Mansur Yavaş'ın sahnede oyun havası oynadığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Mansur yavaştan oyun havası

Tan Taşçı konseri ile seyirciler coşkulu dakikalar yaşarken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sahneye çıkması ile birlikte renkli görüntüleri ortaya çıktı. Mansur Yavaş sahnede Ünlü şarkıcı ile karşılıklı Ankara havası oynadı. Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler binlerce yorum ve beğeni aldı.