Manta Network (MA) Coin nedir, projesi ne? MA Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Manta Network (MA) Coin nedir? Manta Network (MA) Coin projesi nedir? MA Token hakkında bilgiler nelerdir? Merak ettikleriniz araştırdık ve haberimizde yer verdik. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Manta Network (MA) Token nedir?

 DeFi yığınına hizmet vermek amacı ile oluşturulan tak, çalıştır gizlilik koruma protokolü olan Manta Network, Polkadot tarafından desteklenerek Manta ağı çalıştırılmaktadır. 
Gizliliğini korumayan merkezin değiştirmek için Polychain Capital önderliğinde 1,1 milyon dolar artmıştır. Manta Network, Polkadot tabanlı bir gizlilik koruma DeFi yığınıdır ve bugün 1,1 milyon dolarlık finansmanı tamamladığını duyurdu. Bu finansman turu, Polychain Capital tarafından yönetildi. Polychain Capital tarafından, Tur yönetilmektedir. Ek yatırımcılarda Three Arrows Capital, Alameda Research, AU21 Capital, BTC12 Capital, Defiance Capital, Genblock Capital, Hypersphere Ventures, Multicoin Capital, Rarestone Capital yer almaktadır. 
Manta Network avantajları
Manta Network CEO’ su Shumo Chu ‘Merkezi olmayan borsadan başlayarak blok zincir alana tak ve çalıştır gizliliği getirmeyi büyük bir fırsat bizim için’ demiştir. 
Polychain ortağı Ben Perszyk ‘Manta Network, blok zincirindeki gizlilik için büyük soruna çözüm için deneyimli ekip getirmeye hazırlanıyor. Kendi gizliliğini koruyan DEX uygulamaları için fazlaca kullanım için tak ve çalıştır gizliliği sunmaktadır’ demiştir. 
Manta Network, daha ucuz ve daha özel finansal işlemler elde etmek için zkSNARK'ı blok zinciri düzeyinde uygulamak için pratik bir yöntem benimsemektedir. Manta Network, 2020 yılında Harvard, MIT ve Algorand'dan endüstri gazileri tarafından kuruldu. İlk dönüm noktasının bir parçası olarak Manta Network, finansmanı karşılamak için ilk çeyreğin başında prototip oluşturacak. 2021'in ilk çeyreğinde bir test ağı başlatmayı planlanmaktadır.
Bir sonraki Polkadot (DOT) parachain müzayedesi önümüzdeki birkaç gün içinde başlayacak ve gelişmekte olan Web3 blok zincirinde bir yer edinmek için bir dizi heyecan verici yeni proje başlattırılacaktır. 
Manta Network, kitle kredisinde 4,5 milyon dolar üzeri para toplamıştır.
DOT Slot açık arttırması nedir?
Parachain açık arttırması olup, açık arttırmanın kazananın kim olduğunu rastgele haline getirerek mum açık arttırma mekanizması kullanılmaktadır. Parachain Slot için en fazla miktar DOT teklifi getirilir, ‘zincirler arası’ özellikler elde edilmektedir. Slotlar dönem başına 3 ay, art arda en fazla 2 yıl sürebilmektedir. 
Polkadot parachain projelerini Binance Ekstra bonosunu ve seçtiğiniz projeleri açık arttırma veya kiralama dönemi için ödüllerin %100’ünü alabilirsiniz.  



 

manta network (ma) coin ma token