Mardin'de korkunç kaza! Ticari araç TIR dorsesine çarptı!

TAKİP ET

Mardin Kızıltepe'de bir ticari araç seyir halinde ilerleyen TIR'ın dorsesine arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

Korkunç kaza Mardin'in Kızıltepe ilçesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde Kızıltepe Hububat Merkezi mevkiinde meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre Mustafa Y.'nin kullandığı bir ticari araç henüz belirlenemeyen bir nedenleKuzey Irak istikametine doğru seyir halinde ilerleyen TIR'ın dorsesine arkadan çarptı.



Çarpmanın şiddetiyle ticari araç yolda savrulurken çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Meydana gelen kazada 9 kişinin bulundukları aracın içinde sıkıştıkları belirlenirken, itfaiye ekiplerinin de yardımıyla araçtaki 9 kişi başlatılan çalışmalar sonucunda bulundukları yerden çıkarıldılar.



Yaralananlar arasında olan bir kadının olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken diğer 8 yaralı yapılan ilk müdahalelerin hemen ardından ambulanslara alınarak ilçedeki farklı hastanelere sevk edildi. Polis kazaya ilişkin bir inceleme başlattı.

 

mardin kızıltepe trafik kazası 1 ölü 8 yaralı