Markanızı yükseltebileceğiniz en gözde 10 sosyal medya platformu

TAKİP ET

Günümüzün iletişim aracı olarak bilinen internet mecraları gün geçtikçe çeşitliliğini arttırıyor. Sosyal medyayı yararına kullananlardan bir bölümü markasını büyütmek için bu yolu izleyenlerdir. Birçok kişinin merak konusu olan marka büyütme yollarına haberimizde yer verdik. İşte markanızı büyütebileceğiniz en gözde sosyal medya seçenekleri haberimizde

Reklam
Reklam

Çağımızda büyümek, tanınmak ve göz önünde bulunmak için kullanılan en kolay yol sosyal medyadır. Özellikle iş insanları ve girişimciler marka isimlerini duyurmak için ücretsiz şekilde sosyal medyadan yararlanır. Platformlardan yararlanmak oldukça kolay olduğundan ötürü herkesin tercihi bu yönde devam ediyor. Bu işlerin yürüyebileceği gözde sosyal medya platformları tercih konusu oluyor. Bu haberimizde sizler için markanızı en iyi hangi platformda tanıtacağınızı araştırdık. Ülkemizde birçok popüler sosyal medya uygulaması bulunurken hepsinin kullanımı özelliklerine göre ayrılırken markasını tanıtacak kişiler ise ayrım yapmakta zorluk çekmiyor. İşte markanızı tanıtmak için en iyi 10 sosyal medya platformları sizlerle

Markanızı büyütebileceğiniz en popüler 10 sosyal medya mecraları nelerdir?

İş sahipleri ve girişimcilerin markalarını büyütüp adlarını duyurabileceği en gözde 10 sosyal medya platformu şunlardır;

Facebook – 2,23 milyar aylık aktif kullanıcı

Youtube – 1,9 milyar aylık aktif kullanıcı

Whatsapp – 1,5 milyar aylık aktif kullanıcı

Messenger – 1,3 milyar aylık aktif kullanıcı

WeChat – 1,06 milyar aylık aktif kullanıcı

Instagram – 1 milyar aylık aktif kullanıcı

QQ – 861 milyon aylık aktif kullanıcı

Tumblr – 642 milyon aylık aktif kullanıcı

Qzone – 632 milyon aylık aktif kullanıcı

Tik Tok – 500 milyon aylık aktif kullanıcı

Markanızı yükseltmek için facebook nasıl kullanılır?

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve ortalama 2 milyar aktif kullanıcısı bulunan en eski sosyal medya platformu olan facebook; çevrimiçi satış yapma özelliği sunmaktadır. Ücretsiz veya ücretli şekilde reklam yolu kullanılarak markanızı bu platform sayesinde büyütebilirsiniz.

Markanızı yükseltmek için youtube nasıl kullanılır?

Günümüzde en popüler içerik platformu arasında yer alan youtube; milyonlarca insanın bir arada bulunduğu sosyal paylaşım platformudur. Videolar izledikçe önümüze çıkan reklamlar sayesinde girşimcilerin dikktini çekmeyi başaran uygulama oldu. Googleden sonra ikinci sırada yer alan dünyaca ünlü youtube sayesinde markanızı büyütebilirsiniz.

Markanızı yükseltmek için whatsapp nasıl kullanlır?

Çağımızda neredeyse herkesin kolaylıkla kullandığı whatsapp, ülkelerce kabul edilmiş en gözde mesajlaşma platformu olarak biliniyor. sunduğu kolaylıklar sayesinde birçok kişinin işini gören uygulama vazgeçilmez haberleşme aracı oldu. Müşterileri ile içiçe olan uygulama güvenirlik sağlayarak markayı tanıtmaya yardımcı oldu.

Markanızı yükseltmek için messenger nasıl kullanılır?

Facebook’un anlık mesajlaşma uygulaması olarak bilinen messenger, facebooktan bağımsız bir hal alarak bireysel uygulama olarak devam etmiştir. Gençlerimizin geçmişten bu yana mesajlaşma ve haberleşme olaak kullandığı uygulama hal göz önündedir.  Büyük işletmelerin ilk tercih ettiği platform olan messenger markaların tercih ettiği mesajlaşma platformudur.

Markanızı yükseltmek için wechat nasıl kullanılır?

Anlık mesajlaşmak uygulaması olarak adını yeni duyuran wechat, mesajlaşma ve arama gibi çeşitli özellikler sunmaktadır. Uygulamanın diğer platformlardan ayıran özelliği çevrimdışı ödeme, para transferi veya taksitli ödeme gibi fırsatlar sunmaktadır. Şirketlerin ilk tercihleri arasında yer alan uygulama marka büyütmek için tercih edilir.

Markanızı yükseltmek için instagram nasıl kullanılır?

Çağımızın facebooktan sonra en çok kullanılan uygulaması olan instagram, birçok girişimcinin reklam alarak markasını büyütebileceği platform olarak bilinir. İnstagram, birçok markanın büyümesinde yardımcı olduğu gibi ücretsiz giriş yapılması da vatandaşların ilgisini üzerine topladı.

Markanızı yükseltmek için QQ nasıl kullanılır?

Vatandaşlarımızın en çok online alışveriş yapmasında yardımcı olan QQ uygulaması gençlerimizin ilgisinin daha çok olduğu sosyal medya platformu oldu. Anlık mesajlaşma özelliği ile marka büyütmek ve birçok girişimcinin bu uygulama sayesinde işlerini yükseltip satış yaptığı mecra oldu.

Markanızı yükseltmek için tumblr nasıl kullanılır?

Girişimcilerin marka adını duyurmak için kullandıkları en doğru uygulama olarak bilinir. Sosyal medya da en sevilen şey olan düşünce özgürlüğü ve paylaşımlar tumblr da fazlasıyla yapılıyor. Sınırlama ve süresi olmadan istediği vakit paylaşım yapılan tumblr marka büyütmek ve satış kolaylığı için rahatlıkla tercih edilen sosyal medya platformudur.

Markanızı yükseltmek için Qzone nasıl kullanılır?

Daha çok gençlerin kullandığı uygulama marka büyütmek için tercih edilen en doğru platformdur. Qzone, en çok iş sahipleri ve şirketlerin dikkatini çekmeyi başaran uygulamadır. Marka yükseltmek ya da yeni işe adım atanlar için kullanılan uygulamadır.

Markanızı yükseltmek için tik tok nasıl kullanılır?

Tik tok çağımızın en gözde sosyal medya platformu olarak bilinir. Uygulama kullananların çoğu gençlerden oluşmaktadır. Bu uygulamada videolar çekerek gündem de kalanlar sayısı oldukça yükselmeye başladı. Tik tok da 30 saniye ve 60 saniye seçenekleriyle kısa videolar çekerek istenilen markayı ya da ürünü tanıtmak oldukça şirketlerin dikkatini çekiyor. Bu nedenle girişimcilerin markalarını büyütmek için kullandıkları sosyal medya platformlardın da tik tok da vardır.

 

sosyal medya platformu sosyal medya platformu nedir sosyal medya platformu söyle sosyal medya platformu isimleri sosyal medya platformu kurmak