Marmaray'da yılbaşında ek seferler düzenlenecek

TAKİP ET

Ulaştırma ve altyapı Bakanlığı tarafından Marmara ya yılbaşı ayarı yapıldı. Yılbaşı gecesi Marmaray'a ilave 4 seferin konulacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yılbaşı gecesi İstanbul'da ulaşımı rahat olabilmesi için Ulaştırma ve altyapı Bakanlığı tarafından çeşitli çalışmalar yürütülüyor. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre yılbaşı gecesinde Marmaray'a 4 ek sefer konulacak. Ulaştırma ve altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandığı bildirildi. Ayrıca Marmaray'ın yanı sıra Ankara'da başkentray ve İzmir'de İzban yılbaşında ücretsiz olacak.

Yılbaşı gecesi 4 ek sefer yapılacak

Yılbaşında Marmaray'da ücretsiz ulaşım 1 Ocak gece yarısında başlayacak ve 24 saat boyunca devam edecek. Ulaştırma ve altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada yılbaşı gecesi ulaşımın konforlu ve hızlı olması amacıyla Marmaray'da karşılıklı olmak ikişer olmak üzere toplam 4 ek Sefer'in düzenleneceği belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada hafta sonu seferlerine ek olarak yılbaşı gecesi yapılacak olan seferlerin saatleri şu şekilde belirtildi; Gebze'den 01.50 ve 02.20, Halkalı’dan 01.58 ve 02.28’de kalkacak.