Marmaray hangi günler, saat kaça kadar ücretsiz? Marmaray 25-26 Ocak ücretsiz mi?

TAKİP ET

İstanbul'da devam eden kar yağışı trafiği oldukça etkiledi. Yolda kalan araçlar yolların tıkanmasına neden oldu. Bu nedenle toplu ulaşım araçları gündeme geldi. Özellikle Marmaray'ın hangi günlerde ücretsiz olduğu merak ediliyor. Marmaray 25-26 Ocak ücretsiz mi? Bu haberimizde İstanbul'da süren kar yağışı ve Marmaray'a ilişkin detayları sizler için derledik. İşte Marmaray'ın ücretsiz olduğu günler...

Reklam
Reklam

İstanbul'da uzun yıllardır ilk kez  hayatı felç eden kar yağışı olumsuz durumlara yol açtı.  İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da uygulanacak  önlemleri sıraladı.  Marmaray hizmetinin ücretsiz sağlanacağını söyledi. Marmaray hangi günler ücretsiz olacak?

Marmaray 25-26 Ocak 2022 tarihinde ücretsiz mi?

Karla mücadeleye ilişkin açıklama yapan  Karaismailoğlu, "Terk edilmiş araçlarla ilgili sıkıntı yaşadık. Trafik kısmen de olsa hareketli. Ancak Mahmutbey Hadımköy ile Yassıören Çatalca İstanbul Havalimanı arasında terkedilmiş araçların kaldırılması süreci yakında seferlere başlayacak, yavaş da olsa.Bir pist açıldı şu an.Karayollarında özverili çalışma devam edecek. İstanbul'da saat 13.00'ten itibaren özel otoların köprülerden geçişine izin vereceğiz.Hızlı trenler çalışıyor.Marmaray, dün gece olduğu gibi bu gece ve yarın gece de ücretsiz olarak sabaha kadar vatandaşlarımıza hizmet edecek." açıklamasında bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: l Halk Sağlığı Meclisi'nin 25.01.2022 tarihli toplantısında; bölge meteoroloji ofisinden alınan tahmin raporları ve devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle; Güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında çok üst düzey personelin mevcudiyetine bağlı olarak, memurlar, işçiler ve diğer personel 26 Ocak 2022 Çarşamba günü idari izinli sayılacak, engelliler, maluller ve hamileler kamu kurum ve kuruluşları 26-27-28 Ocak 2022 tarihinde idari izinli sayılacağını duyurdu.

Marmaray İstanbul kar yağışı Marmaray 25-26 Ocak