Marmaris'te sokak savaşı! Ortalık bir anda karıştı

TAKİP ET

Marmaris ilçesinde çalışması halinde günlük cirosu milyonlarla bulan DSV yatçılığın ortakları arasında yaşanan kavgada bisikletten, sandalyeye, sopadan taşa kadar her şey havada uçuştu. savaş alanına dönen kavga güçlükle sakinleştirildi.

Reklam
Reklam

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi'nde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Daha önce de 3 kişinin bıçaklanarak yaralandığı ünlü DSV Yatçılık'ta kavgalar bitmiyor. Kavgaların son bulmamasının üzerine güvenlik güçleri bölgede 24 saat esasına göre görev yapmaya başladı. Kısa sürede 50'ye yakın olay ve şikâyetin gerçekleştiği DSV Yatçılık kapısını önünde son yaşanan kavgada taraflar birlerine ellerine ne geçirdi ise onunla saldırmaya başladı. Sokak savaşına dönen olayda bisikletler bile havada uçuşurken iş yerine kendisini yeni ortak olarak tanıttan bir kişinin yanındaki kişilerle zorla girmeye çalışması sonucu çıktığı belirtildi.

Güvenlik kamerasına da yansıyan kavga görüntülerinde; kendisini firmanın yeni ortaklarından olarak tanıtan bir şahsın özel güvenlik görevlilerinin olduğu kulübeye girmesi ile ortalık karışıyor. Şahsın güvenlik kulübesine girmesi ile bir şahıs kulübenin penceresinden kendisini dışarı atıyor. Bunun üzerine başlayan kavga ve arbedede taraflar birbirlerine sandalye, sopa, taş ve bisikletle saldırıyor. Jandarmanın biber gazı kullanarak ayırmak istediği kavgada bıçaklanan bir kişi ise hastaneye kaldırılıyor.

İki ortağın bulunduğu şirkette ortaklar arasında çıkan kavgalar ise bir türlü son bulmuyor. Bölgede müvekkilleri ve çalışanların can güvenliğinin tehlikede olduğunu ileri süren Avukat Öztaşdönderen, “Geçtiğimiz günlerde 3 kişiyi bıçakladılar. Bugün yine şirketin ortağı olduğunu belirtip içeri girmek isteyen kişi ve beraberindekiler tarafından bir kişi daha bıçaklandı. Bunların talimatla gerçekleştiğini biliyoruz” diyerek bıçaklama olayını gerçekleştirenlerin elini kolunu sallayarak dolaştığını ileri sürerek bir an önce hukukun karar veresini beklediklerini söyledi.

 

Marmaris Kavga