Marmaris'te yangın söndürmeye giden helikopter düştü

TAKİP ET

Son dakika… Marmaris'te çıkan orman yangınına müdahale için Havalanan helikopter düştü. Denizli Valisi Ali Fuat Atik son dakika açıklamalarında bulundu.

Reklam
Reklam

Son dakika haberi. Marmaris'te çıkan orman yangınına müdahale için yola çıkan helikopter düştü. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, helikopterin düştüğü haberini doğrulayarak ilk belirlemelere göre 1 kişinin ağır yaralı olduğunu duyurdu. Sağlık ekiplerinin diğer yaralılara müdahalesi sürüyor.

Muğla'nın Marmaris ilçesi yalancı boğaz mevkiinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale için Havalanan Muğla Orman Bölge müdürlüğüne bağlı helikopter düştü. Kastamonu'dan Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yangın bölgesine gitmekte olan yangın söndürme helikopterinin Çardak Havaalanı'na iniş yaptığı sırada düştüğü öğrenildi.

Bir kişi ağır yaralandı

Helikopterin düşüşü ile ilgili Denizli Valisi Ali Fuat Atik açıklamalarda bulundu. Vali Atik, "Denizli İlimiz Çardak İlçesi sınırlarında bugün saat 16.10 sıralarında bir helikopterinin düştüğü bilgisi alınmıştır. Arama kurtarma ekipleri derhal olay yerine sevk edilmiştir. İlk tespitlere göre 1 kişinin ağır yaralı olduğu anlaşılmıştır. Diğer yaralılara sağlık ekiplerimiz müdahale etmektedir. Konu ile ilgili araştırma başlatılmıştır" dedi.

Helikopterde 7 kişi bulunuyordu

Yangın söndürme helikopteri ile ilgili açıklamada bulunan Çardak belediye başkanı Hüsnü Yılmaz ise helikopterinin İlçe merkezi yakınında Acıgöl alanına düştüğünü söyledi. Helikopterde 7 personelin bulunduğunu öğrendiklerini belirten Yılmaz, olayla ilgili kurtarma çalışmalarının başladığını söyledi. Yılmaz kendisinin de olay yerine hareket halinde olduğunu dile getirdi.